Altın 6443.16 %1.56
BIST 14421.15 %0
Dolar 46.4314 %0.02
Euro 53.5048 %-0.25
Sterlin 61.554 %0.13

GİMAT Yozgat halkının yanında olmaya devam edecek : İYİ Kİ VARSIN GİMAT

GİMAT Yozgat halkının yanında olmaya devam edecek  : İYİ Kİ VARSIN GİMAT

Gimat Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Özışık, 27 Aralık 2 Ocak arasında sürecek bir indirim kampanyası başlattıklarını belirterek, “Biz kendi imkanlarımızı zorlayarak, Yozgat’ta ilk hareketi başlatmış olduk. İndirimli ürün satışlarımız ilerleyen günlerde de devam edecek” dedi.

Gimat Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Özışık, 27 Aralık 2 Ocak arasında sürecek bir indirim kampanyası başlattıklarını belirterek, “Biz kendi imkanlarımızı zorlayarak, Yozgat’ta ilk hareketi başlatmış olduk. İndirimli ürün satışlarımız ilerleyen günlerde de devam edecek” dedi.

Gimat Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Özışık ve Satın Alma Müdürü Galip Ertürk, Yozgat’ta yerel ve ulusal basın temsilcileri ile bir araya geldi. Gimat Marketleri’nin Yozgat’ın öz sermayesi olduğunu ifade eden Özışık, Gimat’ın her zaman olduğu gibi bundan sonraki süreçte de Yozgat halkının yanında olmaya devam edeceğini kaydetti.

BİLGİLENDİRMEK İSTEDİK

“Son günlerde ülkemizde yaşanan ekonomik sıkıntılar, fiyat artışları konusunda Yozgat halkımızı bilgilendirmek istedik” diyen Özışık, konuşmasını şöyle sürdürdü; “Basın mensuplarımız Yozgat halkı ile aramızda bir köprü vazifesi görüyor. Bizim anlattıklarımızı siz aktarırsanız Yozgat halkı da doğru bilgilendirilecektir. Bu da bizleri memnun edecektir. Yozgat’ta halk arasında fiyatları marketçilerin artırdığı hasıl oldu. Türkiye’de de bu böyle. Biz al satçıyız. Biz alıyoruz, satıyoruz. Bizim yüzde 20, 22 gibi giderimiz var. Elektrik, kira, personel SSK ve benzeri giderlerden bahsediyorum. Bize totalde altta yüzde 2 veya 3 kalır. Halkımız dışarıdan çok büyük paralar döndüğünü bize çok büyük paralar kaldığını düşünebilir ama öyle değil. Bizim depolarımızda 20 günlük bilemedin bir aylık stok vardır. Bizim bir tane gıda depomuz vardı yine bir tane gıda depomuz var. Aynısı devam ediyor. Biz kendi imkanlarımızla kendi karımızdan feragat ederek bir kampanya yaptık. Bu kampanyamızın ismi “İyi ki varsın Gimat”. 27 Aralık’tan 2 Ocak tarihine kadar sürecek bir kampanya. Arkasından da üretici firmalar tarafından da kampanyalar devam ettirilince biz de devam edeceğiz. Kendi gücümüz ölçüsünde Yozgat’ta ilk hareket olarak başlattık. Biz kendi imkanlarımıza bakarak, kendi fiyatlarımızı süspanse ederek kampanyamızı başlattık. İnşallah arkası üretici firmalardan gelecek olan indirimlerle de biz de devam edeceğiz. Devletimiz de doğalgaz, petrol, Elektrik giderlerini indirdiğinde inşallah bu lokomotif ucuzlayarak devam edecek”

PERAKENDECİYİZ

Perakendecilerin üretim yapmadığını anımsatan Özışık, “Yüzde 50, yüzde 100 yüzde 150 zam yapan firmalar oldu. Burada üretici firmalar bu işin tarafı. Biz bu işin tarafı değiliz. Perakendeci neticede imalat yapmıyor. Üretici firmalar zam yaparsa yapıyor biz de aldığımıza kar koyarak satıyoruz. Biz arada perakendeciyiz. Bizim bir maldan yüzde 100, yüzde 50, yüzde 200 kazanma gibi bir durumumuz hiçbir zaman olmadı olamaz da. Gimat dün de bugün de yarın da Yozgat halkının yanında olmaya, gıda ürünlerini temin etmeye, satmaya devam edecek. Benim hemşerilerimizden şöyle bir ricam var. Aldıkları ürünlerin gramajlarına dikkat etsinler” şeklinde konuştu.

KALİTELİ VE TAZE ÜRÜN

Özışık, Yozgat halkına kaliteli, taze ve uygun fiyatlı ürünleri ulaştırdıklarını belirterek, “ Biz Mersin’den her gün gıda ürünü getiriyoruz. Oradan sevk ederek Yozgat halkı ucuza sebze ve meyve ürünlerini tüketebilsin diye. Yozgat halkı ucuza sebze ve meyve yediğini bilsin istiyorum. Yozgat halkı rahat olsun. biz elimizden geldiği ölçüde fiyatlarımızı indirmeye, ucuza mal temin etmeye kaliteyi Yozgatlı hemşerilerimize sunmaya devam edeceğiz. Yozgat halkına bizi buralara getirdiği için teşekkür ediyorum. Biz bu günlere geldiysek Yozgat halkı ile geldik. 38 tane üründe indirime gittik. İlerleyen günlerde Yozgatlı hemşerilerimize indirimli ürünleri temin etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

DEVAMLILIK ESAS

Satın Alma Müdürü Galip Ertürk ise sektörde devamlılığı esas aldıklarını ifade ederek, “Çok kazanmaktan çok bizim için devamlılık esas. Ankara esnafı stokçuluk yapmak isteyebilir, kar elde etmek isteyebilir ama bizim öyle bir hevesimiz yok. Zamanında yaptığımız, aldığımız tedbirlerden dolayı biz şu anda bu indirimleri yapabiliyoruz. Fabrikanın altında ürün satıyoruz şu anda” ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.