Gölcük Yozgatlılardan 'Arabaşı Gecesi'
Kocaeli Gölcük Yozgatlılar Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından her kış ayında geleneksel olarak düzenlenen 'Arabaşı Gecesi', geniş katılım ile gerçekleştirildi.
Gölcük Kongre Sarayı'nda gerçekleştirilen Arabaşı Gecesi'ne, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Kocaeli Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Erol Akalın, siyasi parti temsilcileri, daire müdürleri, iş adamları, sivil toplum örgütü yöneticileri, federasyona bağlı Yozgat yöresi dernek başkanları ve yönetimi ve çok sayıda davetli katıldı.

Kocaeli Gölcük Yozgatlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Hasan Yılmaz gerçekleştirdi.

Daha sonra Kocaeli Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Erol Akalın yaptığı konuşmada, birlik ve beraberlik mesajı verdi. 'Hepimiz birimiz, birimiz hepimiz olacağız' diyen Akalın, 22 Şubat tarihinde Gebze'de gerçekleştirilecek olan Yozgat'ın Arabaşı Yemeği'nden sonraki ikinci Milli Yemeği olan 'Testi Kebabı' şölenine herkesi davet etti.


Derneğe yaptıkları hizmetlerden dolayı katılımcılar çeşitli plaketler verildi. Emre Ayaydın sahne alarak, birbirinden güzel türküleri katılımcılar için söyledi.


Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.