Altın 6447.07 %1.63
BIST 14421.15 %0
Dolar 46.463 %0.05
Euro 53.5057 %-0.24
Sterlin 61.5541 %0.13

'Güçlü gelenek umutlu gelecek'

'Güçlü gelenek umutlu gelecek'

Kabayel, çalışma yaşamında hakkı ve hukuku hakim kılmak üzere 26 yıl önce çıktıkları yolda; 6’ncı Olağan Genel Kurulu da şanla, şerefle, alınlarının akıyla gerçekleştirmiş olmanın huzurunu yaşadıklarını dile getirdi.

Türkiye Kamu-Sen Yozgat İl Temsilcisi Mahmut Kabayel, çalışma yaşamında hakkı ve hukuku hakim kılmak üzere 26 yıl önce çıktıkları yolda; 6’ncı Olağan Genel Kurulu da şanla, şerefle, alınlarının akıyla gerçekleştirmiş olmanın huzurunu yaşadıklarını dile getirdi.

Kabayel, yaptığı yazılı açıklamada, sendikanın kuruluşundan bu güne kadar vermiş olduğu, hak ve hakikat mücadelesiyle, tüm Türk milletinin gönlünde Mümtaz bir yer edinen Türk Eğitim Sen'in gelmiş geçmiş yöneticilerine ve üyelerine teşekkür etti.
“Sendikacılık hareketinde bir duayen, yaptığı çalışma ve konuşmaları ile bu hareketin Dede Korkut’u Genel Başkanımız İsmail Koncuk'a sonsuz teşekkür ediyoruz” diyen Kabayel, şu açıklamalarda bulundu:
“Teşkilatımızın kimin tarafından hangi amaçlarla kurulduğunun bilinci içerisinde ilkelerimizden taviz vermeden ,her türlü fitneye karşı destanlaşan bir mücadele örneği verdik. Türlü olumsuzluklarda kararlılığımızı yitirmeden yola devam ettik. Fırtınalarda yılmadan dimdik durduk. Sendikacılığın hakkı tutup kaldırmak olduğu bilincinde, hak mücadelesi verdik. Bu teşkilatın her bir üyesi ayrı bir onur abidesidir. Değerlerimize, teşkilatımıza sahip çıkacağız. Bu kritik dönemeçte ülkece ve sendikamızla ilgili alacağımız her karar, atacağımız her adım geleceğimizi şekillendirecek ,kaderimizi belirleyecektir. Bunları birlikte yapacağız. Türk Milletinin kaderinin yeniden kanla yazıldığı bir dönemde 6.Olağan Genel Kurulumuzu, toyumuzu gerçekleştirdik. Bugüne kadar çok çalıştık. Bundan sonra, her zamankinden daha fazla çalışmak, birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmek en önemli görevimiz olacaktır. Bundan sonra da geçmişimizden aldığımız emaneti; tekraren geleceğe en güzel şekilde, fitneye fırsat vermeden kardeşlik Ruhu içerisinde teslim etmek tek gayemiz olacaktır” dedi.
"ADAYLARIMIZI DA
SONUÇLARI DA KİMSE
SORGULAYAMAZ"
Genel Başkanlığa seçilen Talip Geylan’ın sendikacılık hafızası yüksek olan, güçlü kalem, beyefendi bir kişiliğe sahip olan, dürüst, çalışkan mümtaz bir şahsiyet olduğunu dile getiren Kabayel, şunları kaydetti:
“Allah’ım Genel Başkanımıza ve yönetim kuruluna güç ve kuvvet versin. Genel Kurulumuz tüm sonuçları ile hayırlara vesile olsun. Vatan ve millet aşkını iliklerine kadar hisseden, devlet bekasını her şeyden üstün tutan , Bizim ilkemiz. Önce Ülkemiz düsturuyla, hareket eden bir teşkilatın mensupları olarak sosyal medyada başlatılan kara propaganda; İcazetle gelen talimatla gider deyip ;bizim adayımızı kimse sorgulayamaz diyenlere bizde diyoruz ki; Demokrasi ruhu nedir bilmeyen bir sendikanın, adaylıkları olmadan atanan şubelerin zihniyeti hükümetinin verdiği zammın altında bir zam teklif edip alan, memuru perişan edip milletvekilliğini garantilemenin sonucudur. Hayvanlar bile anladı, siz anlamadınız diyen bir sendika mensubunun bayrak taşımanın portatif eylem olduğu zamanlarda, bizler dün olduğu gibi bugünde gururla en yükseklerde taşıyoruz. Bayrağı kongrelerde sandalye üzerine yer tutmak için, üzerine oturup selfie yapmak için değil, baş üzerinde taşıyoruz. Yedi düvele meydan okuyan Türk Devletinin de, necip Türk Milletinin de her daim yanındayız. Bizler demokratik bir seçim yaptık, iki tane genel başkan adayımız vardı, sekretaryalarda görev olmak isteyen liste dışı iki şube arkadaşımız bağımsız aday oldu. Bu yüzden kavgamız olmadı, toy havasında geçen 6. Olağan Genel Merkez kurulu nihayetlenmiştir. Güçlü gelenek, umutlu gelecek diyoruz. Herkes işine baksın, bizim adaylarımızı da sonuçlarını da kimse sorgulayamaz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.