HAYAL DEĞİL UMUT VERİYORUZ
MHP Yozgat Belediye Başkan Adayı Mehmet Erdemir, başkan seçilmesi halinde Yozgat’ın geleceğe daha umutla bakan bir şehir olması için çalışacaklarını belirterek, “Biz halkımıza hayal dağıtmayacağız umut vereceğiz. Gençlerimiz işsiz, onlara iş olanakları oluşturmak için çaba sarf edeceğiz” dedi.
MHP Belediye Başkan Adayı Mehmet Erdemir de vatandaşlarla bir araya gelerek projelerinden bahsediyor. Belediyenin asli görevlerinden olan, alt yapı, yol ve peyzaj çalışmaları dışında sosyal belediyecilik anlayışı ile hareket edeceklerine işaret eden Erdemir, “Belediye asli görevini zaten yapacak. Biz sosyal belediyecilik yapacağız. Üniversite ve sivil toplum kuruluşları ile ortaklaşa projeler üreterek, şehrin ekonomisine ve istihdama katkı sağlayacak çalışmalar içerisinde olacağız. Vatandaşımız evine bir fazla ekmek götürebilmesi için ne gerekiyorsa onu yapacağız” diye konuştu.
“ACİL MÜDAHALE İSTASYONU KURULACAK”
Yozgat’ın eksiklerini tespit ederek bu yönde çalışmalar yapacaklarını kaydeden Erdemir, “Yozgat’ın önemli bir eksiği olan acil müdahale istasyonunu da hayata geçireceğiz. 2 Acil müdahale istasyonumuzla birlikte acil durum ekibi oluşturarak, her türlü afet, yangın durumları için tek bir merkezden koordinasyon sağlayacağız. Bir diğer önemli bir eksik olarak gördüğümüz itfaiye merkezini hayata geçireceğiz. İtfaiye personelimizin de içinde olduğu acil durum ekibi oluşturularak, her türlü afet, yangın durumları için tek bir merkezden koordinasyon sağlayacağız” dedi.
“BELEDİYE SERASI YENİDEN”
Yozgat’ın bereketli topraklarından faydalanmak adına da çalışmalar yürüteceklerine değinen Erdemir, “Yozgat’ımızın bereketli topraklarından ve çalışkan insanlarımızın enerjisinden daha fazla faydalanmak, belediyenin ve özel sektörün ihtiyacı olan peyzaj ürünlerine ucuz ve güvenilir şekilde ulaşmak için Yozgat’ımızda Belediye Serası yeniden faaliyete geçecek. Yozgat’ın kaynakları daha verimli kullanılacak, Yozgat halkımızın parası israfa harcanmayacak, belediye bütçesi tasarruflu kullanılacak” şeklinde konuştu.
“YENİ BİR DÖNEM BAŞLAYACAK”
31 Mart sabahında Yozgat’ta yeni bir dönemin başlayacağını dile getiren Erdemir, “Daha pek çok projelerimizi Allah nasip ederse başkan seçildiğimiz takdirde şehrimizde hayata geçireceğiz. Halk değişim istiyor. İnşallah 31 Mart akşamı istenilen değişim yaşanacak. Yozgat'ta MHP ile yeni bir dönem başlayacak” ifadelerine yer verdi.
“ÜLKEMİZİN BEKASI İÇİN”
Erdemir, “Biz ülkemizin bekası için, geleceğimiz için, bu ülkenin selamete çıkması için, altımızdaki toprağın kaymaması için ittifak yaptık. Gün gelir, bu yanlışı yapanlardan da bu millet hesabını alır. Gün gelir bu yanlışa ülkeyi götürenden de hesap sorulur. Ama bugün hesap sorma günü değil, bugün birlik ve beraberlik içerisinde ülkemizi huzura götürme günüdür” diye konuştu.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.