Altın 6432.28 %1.4
BIST 14421.15 %0
Dolar 46.4391 %0.02
Euro 53.4725 %-0.31
Sterlin 61.5078 %0.05

'Hem Atatürk'e, hem de Yozgat'a bühtan ettiler'

'Hem Atatürk'e, hem de  Yozgat'a bühtan ettiler'

Belediye Başkanı Kazım Arslan; ‘Atatürk’ün Yozgat’ı cezalandırdı fikrinin aslı astarı olmayan şeyler olduğunu söyledi. Arslan, bunu yapanların hem Atatürk’e hem de Yozgat’a muhtan ettiklerini belirtti.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Yozgat’a gelişinin 94. Yıl dönümü kutlamalarında konuşan Kazım Arslan, “Zaman zaman bir takım yöneticiler kendi eksiklerini, kendi noksanlıklarını Yozgat’ın cezalı olduğu masalı ile kapatmaya çalışmışlar. Hani bir darbı mesel gibi söylenir. Yozgat’ı Atatürk cezalandırdı. Böyle bir şey tabiî ki yok. Geçmişimize,tarihimize baktığımız zaman böyle bir şeyin olmadığını da görüyoruz.
Ama bir şeyler yapmak istemeyenler, bir şeyleri başaramayanlar, kendi eksikliklerini, kendi noksanlıklarını Atatürk Yozgat’ı cezalandırdı diyerek hem Atatürk’e hem de Yozgat’a, Yozgatlıya bühtan etmişlerdir. Böyle bir şeyinde bugün geldiğimiz noktada aslı astarının olmadığını bilmiyoruz, inanıyoruz. Bunun için hem Yozgat’ın hem de ülkemizin kalkınması için hepimizin top yekün gayret içinde olmamız lazım. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün yaptığı gibi güzel eserler bırakmak için, güzel eserler bırakmak için, hoş sedalar bırakmak için gayret içerisinde olmamız lazım” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.