Altın 6448.99 %1.66
BIST 14421.15 %0
Dolar 46.4298 %0.04
Euro 53.4766 %-0.28
Sterlin 61.5401 %0.11

Hızlı tren için çalıştay düzenlendi : İkincisi Yozgat’ta olacak

Hızlı tren için çalıştay düzenlendi : İkincisi Yozgat’ta olacak

Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sinan Çelik, Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı tarafından düzenlenen hızlı tren çalıştayına katıldı.

Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sinan Çelik, Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı tarafından düzenlenen hızlı tren çalıştayına katıldı.

Çalıştaya Sivas Valisi Salih Ayhan, Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, Sivas İl Genel Meclis Başkanı Av. Hakan Akkaş, Tokat Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çelik, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu katıldı.

TSO Başkanı Sinan Çelik, verimli bir toplantı gerçekleştirdiklerini söyledi. Çelik, çalıştayın ikincisini Yozgat’ta düzenlemeyi hedeflediklerini söyledi.

Çelik, “Bu çalıştay panelinde hızlı trenin şehrimize neler katacağı konuşuldu. Bu dezavantajı avantaja çevirme konusunda ilimize ekonomik ve tanıtım açısından büyük bir ivme kazandıracağını düşünüyoruz. Şehrimize hızlı bir gelişim için katkı sağlayacaktır” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.