Altın 6370.28 %0.42
BIST 14421.15 %0
Dolar 46.4338 %0.04
Euro 53.4476 %-0.34
Sterlin 61.4755 %0

Hobi olarak başladı: Yozgat'ın markasını oluşturdu

Hobi olarak başladı: Yozgat'ın markasını oluşturdu

Sürmeli Grup haşere, İlaçlama, Temizlik ve Yazılım Firması Yetkilisi Haydar Demirer, hobi olarak başladıkları hediyelik eşya işinin Yozgat’ta marka olduğunu söyledi.

Sürmeli Grup haşere, İlaçlama, Temizlik ve Yazılım Firması Yetkilisi Haydar Demirer, hobi olarak başladıkları hediyelik eşya işinin Yozgat’ta marka olduğunu söyledi.

Demirer,

“Güzel Şehrin Özel Markası 66 Yozgat’ta da Yozgat’ta ilk defa hizmetteyiz. Yüzlerce 66 Yozgat markalı ürünlerle hizmet vermeye başlayacağız. Yozgat Belediyesi Kapalı otopark üzerinde bir işletme açıyoruz. Ürünlerimizi çeşitlendirerek devam edeceğiz” dedi.

Bayanlara Özel Projeler Geliştireceğiz

Açacakları işyerinde bayanlara özel programlar ve projeler geliştireceklerini belirten Demirer,

“Ev hanımları hem burada hem de evlerinde yaptıkları ürünlerde bütçelerine destek sağlayacaklar. Yozgat 66 markasının bütün patentini aldık. 66 Yozgat Kahve, Kolonya, Hediyelik ürünler devam ediyor. Bu ürünlerimiz Yozgat’a özgü ürünler. Cehirlik Lalesinin kolonyasını, kahvesi gibi bir sürü ürün yaptık. Saat kulesi şeklinde kolonya yaptık. Bambularını, sıvı sabunlarını, genel temizliğini, el köpüğü gibi ürünler yaptık. Havaların biraz düzelmesinden sonra kadınlara sabun nasıl yapacağı konusunda uygulamalı dersler vereceğiz. Evlerinde yaptıkları ürünlerin satışını sağlayacağız. Bayanlara testi vereceğiz. Evlerinde süsleyip getirecekler. Yaptıkları ürün başı para alacaklar. Polyester döküm anahtarlıkları hanım kardeşlerimize anlatacağız. Bunları da evlerinde yapıp getirebilecekler.”

Bu Bir Başlangıç

Demirer,

“Bu bizim için bir başlangıç. Devamını getireceğiz. Türkiye’nin birçok yerini geziyoruz. Kim ne üretmiş, nasıl üretmiş bunları görüyoruz. Bu ürünleri Yozgat’ta üretip satışını sağlayacağız. Bizim bir eksiğimiz Yozgat’tan bir yere giderken ne götüreceğim düşüncesi vardı. Artık götüreceğimiz yüzlerce ürün var. Artık 66 Yozgat markalı yüzlerce ürünümüz var. Teslimatlar mümkün olduğu kadar buradan olacak. İlerleyen zamanlarda da kargo yolu ile de Türkiye’nin her yerinde yaşayan Yozgatlılara ulaşacağız. Biz bu ürünleri yaparken Aydıncık ilçesinin Bağrıbütün kavununun sıvı sabununu, kokusunu yaptık. Çekerek ilçesinin lavantasından ürünler yaptık. Hangi ilçenin ne ile meşhur ise o ilçemize ait özellikteki ürünleri ürettik. Allah’a şükür Yozgatlıyım lafı ile yola çıktık. Devamını hayırlısıyla getiriyoruz. Yiğidin harman olduğu şehitler diyarı diyerek devam edeceğiz” diye konuştu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.