İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu’dan Akdağmadeni’ne teşekkür
İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu, afet bölgesine desteklerinden dolayı Akdağmadeni Belediyesi’ne teşekkür belgesi verdi.
İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu, afet bölgesine desteklerinden dolayı Akdağmadeni Belediyesi’ne teşekkür belgesi verdi. Her zaman ihtiyacı olanın yanında olmaya çalıştıklarını dile getiren Akdağmadeni Belediye Başkanı Nezih Yalçın, Soylu’ya teşekkür etti.
Konuya ilişkin açıklama yapan Başkan Yalçın, “Geçtiğimiz aylarda Batı Karadeniz'de meydana gelen sel felaketinin hemen sonrasında afetten etkilenen bölgelerin yeniden ayağa kaldırılması için başlatılan çalışmalara katılan belediyemize İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu tarafından teşekkür belgesi verildi” dedi.

EN ÖN SAFTAYIZ
Yalçın, her türlü sıkıntıda her zaman yardıma koştuklarını ve bundan sonra da sıkıntısı olana destek olmaya devam edeceklerini belirterek, “Akdağmadeni Belediyesi ve Akdağmadeni halkı olarak ülkemizde yaşanan her türlü sıkıntıda en ön safta yer almaya devam edeceğiz. Kurumumuz ve ilçe halkımız adına İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu'ya teşekkür ediyoruz. Allah her türlü afet ve musibetten ülkemizi ve milletimizi korusun” ifadelerini kullandı.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.