İŞKUR'dan seminer
Yozgat Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü personeli Yozgat Denetimli Serbestlik Müdürlüğünde Denetimli Serbestlikten yararlanan 40 vatandaşa İŞKUR hizmetleri hakkında eğitim verdi.
Konu hakkında açıklamalarda bulunan Yozgat Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Taner Yıldız, bilindiği üzere kurumumuz denetimli serbestlik kapsamındaki kişilere İŞKUR hizmetler hakkında çeşitli eğitimler düzenlediklerini söyledi.
Yıldız, “bu çerçevede İl Müdürlüğümüzde görevli İş ve Meslek Danışmanlarımız aracılığıyla Yozgat Denetimli Serbestlik Müdürlüğünde, Denetimli Serbestlikten yararlanan 40 vatandaşımıza İş Arama Becerileri, Mülakat Teknikleri, Hibe Projeleri başta olmak üzere hizmetlerimiz hakkında sunum gerçekleştirdik. Seminerler ile vatandaşlarımızın cezalarının bir kısmını sosyal hayat içerisinde geçirdikleri bir dönemde onları işgücü piyasasına hazırlayarak iş bulmalarına hatta hibe destlerimiz ile kendi işlerinin patronu olabilmelerine yardımcı oluyoruz. Böylece dezavantajlı statüde bulunan vatandaşlarımıza rehberlik hizmeti vererek onları sosyal hayata hazırlıyoruz” dedi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.