İsmail Yozgat'tan ziyaret
Şehit ve Gazi Birlik Sen Yozgat İl Başkanı İsmail Yozgat, gazetemizi ziyaret ederek Yozgat’ta yapacakları faaliyetler hakkında bilgi verdi.
Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Tarık Yılmaz ile bir süre sohbet eden Yozgat, Türkiye’de yeni kurulan Şehit ve Gazi Birlik Sen Yozgat İl başkanı olarak sendikayı kurduklarını söyledi.
Yozgat, “Sendikamızda hiçbir siyaset girmeyecek şekilde şehit ve gazi yakınlarımıza sosyal aktivitelerle, gezi turları ile yanlarında bulunacağız. Şu anda Yozgat ilimizde 100’ü geçkin üyemiz oldu. İlçe başkanlarımızı da oluşturarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yozgat’ta şehit ve gazi ailelerimizin yanında bulunmak, üniversitede okuyan şehit ve gazi öğrencilerinin yanında bulunmak için çalışacağız. Yozgat ilimize hayırlı uğurlu olsun diyorum” dedi.
Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Tarık Yılmaz ise, Yozgat Çamlık Gazetesi ve Çamlık TV olarak her zaman şehit ailelerinin ve gazilerin yanında oldukların belirterek, “şehit ve gazi aileleri için yapılacak her türlü etkinliklerde yanınızdayız. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.