İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Yozgat’a yardım gönderildi
Anadolu’daki dezavantajlı ailelere desteğini sürdüren İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, bağışlarla karşılanan 2 bin 400 bot ve montu Yozgatlı çocuklara göndermişti.
Anadolu’daki dezavantajlı ailelere desteğini sürdüren İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, bağışlarla karşılanan 2 bin 400 bot ve montu Yozgatlı çocuklara göndermişti. İmamoğlu şimdi de 160 bot ve montu Yozgat’ta yaşayan dezavantajlı gruplara gönderdi.

Montların teslimi CHP Yozgat İl başkanı Abdullah Yaşar, Merkez İlçe başkanı Mehmet Ali Erbaş ve yönetim kurulu üyeleri tarafından yapıldı. CHP’li heyet Şehit Aileleri derneği, Yardımsevenler Derneği ve Yozgatspor Kulübü Başkanı Kazım Arslan’ı ziyaret etti. Yozgat Yardımsevenler Derneğini Ziyaret eden CHP heyeti İstanbul Büyükşehir belediyesi tarafından gönderilen bot ve montları teslim etti.
BOT VE MONTLARIMIZI TESLİM ETTİK
Ziyarette bir açıklama yapan CHP Yozgat İl başkanı Abdullah Yaşar, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin daha önce Yozgat ziyaretinde çeşitli ziyaretler yaptığını ve STK’lar, Kanaat önderleri, kooperatifler ve Yardımsevenler derneğini ziyaret ettiğini söyledi. Yaşar, “Bu süreçte kendilerinin Yozgat’a katkı sunacaklarını söylemişlerdi. İstanbul Belediyemizin ihtiyaç sahibi çocuklarımıza gönderdiği bot ve mont desteğini başkanımıza teslim ediyoruz. Gerçekten çocuklarımızın buna ihtiyaçları var” dedi.

KİTAP TALEBİNİ GERÇEKLEŞTİRDİK
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ziyaretinde Yozgat’ın kanaat önderlerinden Şakir Ergin’in Kütüphanesine el yazması kitap hediyesinde bulunduklarını belirten Yaşar, “Bu kitap sıradan bir kitap değil. 17 ciltlik İslam tarihi ile ilgili, dünyada 60 ülkede bulunan el yazması bir katalog. Bunun 9 cilt Genel başkanımız tarafından temin ettirildi. Bir kısmı Almanya’dan bir kısmı da Hollanda’dan gelen kitapları Şakir hocamıza genel başkanımızın mektubu ile birlikte teslim ettik. Hocamızda kendisine teşekkür etti” dedi.

YOZGATSPOR’A DA DESTEK OLDU
İBB tarafından Yozgatspor’a da destek sağlandığını anlatan Yaşar, “Ayrıca Yozgatspor Kulüp başkanı Kazım Arslan’ı ziyaret ettik. Kazım Bey’e de bir katkı sözleri vardı. Dün de İstanbul büyükşehir belediyesi tarafından gönderilen katkıları sunduk. Muhtarlarımıza verilen bilgisayar sözlerimiz var. Bunlara biraz zaman istediler. Zaman içerisinde onları da teslim edeceğiz. Kadın hentbol takımımızın talepleri temin ediliyor. Biz verdiğimiz sözü yerine getirmeye çalışacağız” dedi.

ŞEHİT AİLELERİ DERNEĞİ DUVARINA BÜYÜK BAYRAK YAPILDI
Şehit Aileleri Derneği’ni de ziyaret eden Yaşar, “İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin Yozgat ziyaretinde Şehit Aileleri Derneğini ziyaret etmişlerdi. Bizde kendisine bizim bu mekandaki insanlara, şehit ve gazilerimize ne yapsak biz bunların hakkını ödememiz söz konusu değil” şeklinde konuştu.
Ziyarette Şehit Aileleri Derneği duvarına Türk bayrağı giydirmesi yapacaklarını belirten Yaşar, “İstanbul büyükşehir Belediyesi ekibi bunu yaptıracaklarına dair söz verdiler. 18 Mart tarihinden önce de sözlerini yerine getirdiler. Buradan İstanbul Büyükşehir belediyesi başkanımız Ekrem İmamoğlu’na, Genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na ve tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.
ŞEHİT AİLELERİ DERNEĞİ SİYASETE MALEDİLEMEZ
“Şehit aileleri Derneği hiçbir siyasete mal edilemez” diyen Yaşar şunları kaydetti; “Burası her zaman siyaset üstü bir yer. Biz bu topraklarda rahat bir şekilde nefes alıyorsak biz şehitlerimize ve gazilerimize çok şey borçluyuz. Onun için her zaman biz şehitlerimizi ve gazilerimizin imkanlarımız ölçüsünde yanınızda olacağız. Bundan sonra inşallah hiçbir şehidimizin ve gazimizin olmaması en büyük temennimiz. Allah’ım ilimize, ülkemize şehit ateşi düşürmesin” diye konuştu.
Ziyaret anısına Yozgat Şehit Aileleri Derneği Başkanı Gökay Açıkgöz tarafından Cumhuriyet Halk partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na gönderilmek için saat hediye ederek yaptıkları desteklerden dolayı teşekkür etti. Yozgatspor 1959 FK Başkanı Kazım Arslan ise, CHP İl Başkanı Abdullah Yaşar ve yönetim kurulu üyeleri ziyaretimize geldiler ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nce Yozgatspor'umuza gönderilen yardımı teslim ettiler. Biz de kendilerine teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.