Altın 6439.49 %1.51
BIST 14421.15 %0
Dolar 46.4387 %0.04
Euro 53.4931 %-0.27
Sterlin 61.517 %0.07

İstanbul Sorgun Ahmetfakılı Derneği ve Araplı Kasabası Derneği’nin düzenlediği iftar sofrasında Yozgatlılar bir araya geldi

İstanbul Sorgun Ahmetfakılı Derneği ve Araplı Kasabası Derneği’nin düzenlediği iftar sofrasında Yozgatlılar bir araya geldi

İstanbul Sorgun Ahmetfakılı Derneği ve Araplı Kasabası Derneği’nin düzenlediği iftar sofrasında Yozgatlılar bir araya geldi.

İstanbul Sorgun Ahmetfakılı Derneği ve Araplı Kasabası Derneği’nin düzenlediği iftar sofrasında Yozgatlılar bir araya geldi.

Yaklaşık bin kişinin katıldığı programda birlik ve beraberlik vurgusu yapıldı. AhmetFakılı Dernek Başkanı İsa Cansev, Üsküdar’da Yozgatlıları bir araya getirmek için çalışmalar yaptıklarını kaydetti.


İftar programına siyasileri de davet ettiklerini dile getiren Cansev, “Sayın Bakanımız Bekir Bozdağ’ı da programımıza davet ettik. Yoğun programlarından dolayı katılamadılar ancak hemşehrilerine selam gönderdi. Kendilerine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.


Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’in de iftar davetlerine icabet ettiğini anlatan Cansev, “Hilmi Türkmen başkanımıza da davetimize icabet ettiklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Kendilerinin desteğini her zaman hissediyoruz” dedi.

BİR ARAYA GELİYORUZ

Cansev, Yozgatlıları bir araya getirmek için çeşitli programlar düzenlediklerini, iftar programlarının da bunlardan bir tanesi olduğunu söyledi. Yozgat ile olan bağlarını her zaman sağlam tuttuklarını anlatan Cansev, “Gurbette yaşıyor olsak da Yozgat’ımızı, Yozgat kültürümüzü yaşatmak için dernek olarak çalışıyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.