Altın 6370.28 %0.42
BIST 14421.15 %0
Dolar 46.4338 %0.04
Euro 53.4476 %-0.34
Sterlin 61.4755 %0

İstanbul'da Büyük Buluşma

İstanbul'da Büyük Buluşma

İstanbul’da yaşayan Yozgatlılar Sorgun Ahmet Fakılı Derneği tarafından düzenlenen programda bir araya geldi hasret giderdi. Gündemi Yozgat olan buluşmada hemşeriler birlik ve beraberlik örneği sergiledi.

Üsküdar Küplüce'de faaliyet gösteren Sorgun Ahmet Faklı Derneği tarafından düzenlenen kahvaltılı toplantı siyaset ve iş dünyasından çok sayıda davetliyi bir araya getirdi. Pandemi nedeni ile yaklaşık 2 yıldır bir araya gelemeyen hemşerilerin buluşmasına kahvaltılı toplantıya Tarım Orman ve Maliye eski Bakanı Lütfullah Kayalar, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, önceki dönem AK Parti İstanbul Milletvekili Hurşit Yıldırım, İstanbul Yozgatlılar Konfederasyonu Genel Başkanı Ahmet Yılmaz, AK Parti Ataşehir İlçe Başkan Yardımcısı Uğur Akkaya, Şevket Demir siyaset ve iş dünyasından çok sayıda davetli katıldı.

CANSEV ‘BİRLİK-BERABERLİK MESAJI’ VERDİ

Toplantının açılış konuşmasını yapan dernek başkanı Ali Cansev, dernek olarak hedeflerinin birlik ve beraberlik olduğunu belirterek, hemşerilerine daha verimli hizmet etmek istediklerini söyledi.

Katılımlarından ötürü tüm davetlilere teşekkür eden Cansev; “Bugün böylesine bir pazar sabahında bizleri kırmayarak toplantımıza katılan Sayın Bakanımıza, milletvekilimize, değerli Üsküdar Belediye Başkanımıza ve birbirinden değerli tüm hemşerilerimize teşekkür eder şükranlarımı sunarım” dedi

Cansev, en kısa zamanda derneğin lakelini satın alarak, tüm Yozgatlılar’a daha iyi hizmet etmek istediklerini sözlerine ekledi.

YILMAZ’DAN BİRLİLK MESAJI

İstanbul Yozgatlılar Konfederasyonu Başkanı Ahmet Yılmaz, konuşmasında bu tür birlikteliklerin önemli olduğunu belirterek, dernek yöneticilerine teşekkür etti.

Birlik ve beraberlik mesajı veren Yılmaz, bu tür buluşmaların daha geniş kitlelerin katılımı ile devam etmesi temennisinde bulundu.

YOZGATLILAR’IN DAVETİNİ KARŞILIKSIZ BIRAKMADI

Yozgatlılar’ın davetini karşılıksız bırakmayan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen de, Anadolu’nun kadim şehri Yozgat’tan İstanbul’a gelen ve burada birliktelik örneği sergileyen Yozgatlılar’la bir arada olmaktan mutluluğu dile getirdi, dernek faaliyetlerinde başarılar diledi.

DERNEK BİNASI SÖZÜ VERDİ

Başkan Türkmen, konuşmasında Yozgatlılar’ın yeni bir dernek binasına kavuşmasına da destek vereceğinin sözünü verdi.

KAYALAR: “YOZGATLI OLMAKTAN GURUR DUYUYORUM”

Hemşerilerini yalnız bırakmayan Maliye eski Bakanı Lütfullah Kayalar ise yaptığı konuşmada önemli konulardan bahsederken, hemşerileri ile bir arada bulunmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Yozgatlı olmaktan onur ve gurur duyduğunu vurgulayan Kayalar; “Yozgat’ımızın insanları devletine, milletine sadık, son derece dürüst ve güvenilir insanlardır. Yozgatlı olmaktan ne kadar onur ve gurur duysak azdır” dedi.

“ŞAİBESİZ VE ÖNEMLİ GÖREVLERİ ÜSTLENİYORLAR”

Kayalar; “Ülkemizin birçok önemli kademelerinde üst düzey önemli yerlerde görev alan çok sayıda Yozgatlı Hemşerilerimizin yaptığı başarılı çalışmalara şahit oluyoruz. Yıllardır devletimizin birçok üst düzey önemli kademelerinde görev alan hemşerilerimiz, müdürlerimiz, milletvekillerimiz, bakanlarımız ve Türkiye Cumhuriyetinin Cumhurbaşkanlığına vekalet eden hemşerilerimiz vardır. Çok şükür kıymetli hemserilerimiz her kademede üstlendikleri tüm görevleri şaibesiz bir şekilde başarıyla yerine getirmesi bizleri ziyadesiyle mutlu etmektedirler. Ben buradan Devletimizin tüm kademelerinde görev yapan hemşerilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dilerim” şekilde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.