Kadın kadına eğlence
Yozgat’ta kadınlar matinesi düzenlendi. Bozok Organizasyon, Büşra Güven Make-up ve Uşa Fotoğrafçılığın ortaklaşa düzenlediği program da İstanbul’dan gelen DJ Sena Yıldırım geceye renk kattı.

Bozok Organizasyonun sahibi Eda Nur Murat, 450 kadının katıldığı etkinliğin renkli görüntülere sahne olduğunu söyledi.
“Bir toplumun geliştiğini o toplumda Kadınlar ne kadar etkin bir rol oynuyor buna bakılarak gözlemlenebilir” diyen Murat; “Yozgat’ımızda her geçen gün gelişip çevre illerden tebrik aldığı için Kadınlar Matinesi ile de duyurmak istedik. Giriştiğimiz her işte bizim arkamızda olan ve desteklerini esirgemeyen Yozgat’ımızın kadınlarına sonsuz teşekkür ederiz” dedi.
Amaçlarının ortak bir gece de buluşup doyasıya eğlenerek hoş sohbetler etmek olduğunu söyleyen Büşra Güven Make-up: “Program sonunda aldığımız tebriklerin haddi hesabı yok. Sizleri memnun etmek ve gülerek vedalaşmak paha biçilemez bir duygu” dedi.
Uşa Fotoğrafçılık’ın sahibi Uşa Başülmez: “Almanya’dan sırf matineye gelmek için haftalar öncesinden bilet ayırıp matine bitiminden bir gün sonra yeniden Almanya’ya dönen gurbetçilerimiz de bir yalnız bırakmadı. Yozgat’ta kadınlarla daha çok birleşip daha çok eğlenip daha çok sesimizi duyuracağız. Bu organizasyonda emeği geçen herkese çok teşekkürler” ifadelerini kullandı.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.