Kanal B'deyiz…
Yayınlanma:
Güncelleme:
Yozgat’ın lezzet durağı Zafer Türk Mutfağı, yöremizin lezzetlerini Türkiye’ye tanıtmaya devam ediyor. Kanal B ekranlarında yayınlanan “İlden ile yurdun sesi” programının bu haftaki adresi Yozgat ve Zafer Türk Mutfağı oldu.

Yozgat’ın yetiştirdiği başarılı işadamlarından, gazeteci-yazar Salim Taşçı ve Kanal B ekranlarında yayınlanan ‘İlden ile yurdun sesi’ programının yapılması Sanatçı Faruk Demir’i, Zafer Türk Mutfağı’nda konuk ettik.
İl tanıtımı programında Yozgat’ı konu alan Kanal B ekibi, şehrimizin yöresel lezzeti olan ‘Desti Kebabı’ ve ‘Tandır Kebabı’nın hazırlanışı ile ilgili çekimler yaptı. Zafer Türk Mutfağı sahibi Zafer Özışık, Yozgat’ın tescilli lezzetleri Desti Kebabı ve Tandır Kebabı hakkında Demir’e bilgiler aktardı.
Renkli görüntülerin oluştuğu çekimler sırasında dünyanın en büyük destisinin içerisinde desti kebabı pişirilmesi de kayıt altına alındı.

Resmi İlanlar
Gündem
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.