Kayseri’deki deprem Yozgat’ta da hissedildi
Kayseri'nin Sarıoğlan ilçesinde 4.9 şiddetindeki depremin ardından 21 artçı sarsıntı meydana geldi.
Kayseri'nin Sarıoğlan ilçesinde 4.9 şiddetindeki depremin ardından 21 artçı sarsıntı meydana geldi.
Merkez üssü Kayseri'nin Sarıoğlan ilçesinde saat 02:28'te meydana gelen 4.9 şiddetindeki depremin ardından artçı sarsıntılar devam etti. Kayseri’de meydana gelen deprem başta Yozgat merkez olmak üzere ilçelerden de hissedildi. Yozgat’ta birçok vatandaş sosyal medya hesapları üzerinden depremi hissettiklerini paylaştı.

TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı ve AK Parti Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ: Kayseri Sarıoğlan ilçesinde meydana gelen 4,9 büyüklüğündeki depremden etkilenen Kayseri başta olmak üzere Yozgat, Sivas, Aksaray, Nevşehir ve Kırşehir ile diğer illerdeki vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Allah ülkemizi afetlerden muhafaza eylesin.

MHP Yozgat Milletvekili Ethem Sedef: Merkez üssü Kayseri Sarıoğlan olan 4.9 şiddetinde gerçekleşen deprem Yozgat'ımızda da hissedilmiş ve şükürler olsun olumsuz bir haber yoktur. Depremden etkilenen tüm vatandaşımıza geçmiş olsun diliyorum.

Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar: Kayseri Sarıoğlan merkezli 5.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İlçemizde şu an için elimize ulaşan olumsuz bir haber yok. Bölgede ise negatif yönde bir ihbarın bulunmadığı bilgisi alınmıştır. Allah yardımcımız olsun. Bütün hemşehrilerime geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

Çayıralan Belediye Başkanı Ömer Codar: Merkez üssü Kayseri-Sarıoğlan ilçesi olan Deprem ilçemizde de çok etkili bir şekilde hissedildi. Çok şükür herhangi bir can ve mal kaybımız yoktur. Halkımızın ve kamuoyunun bilgisine sunulur.

Uzunlu Belediye Başkanı Okan Yaşar Elbaşı: Gece 02:29 'da, 4.9 şiddetinde merkezi Kayseri̇ Sarıoğlan olan deprem ; yerin 1.4 km derinliğinde gerçekleşti. Depremde can ve mal kaybının olmaması içimize ferahlık verirken, depremi hisseden bütün hemşehrilerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

Akdağmadeni Ziraat Odası Başkanı Eyyup Elmalı: Kayseri Sarıoğlan İlçesinde Meydana Gelen 4,9 Büyüklüğündeki Deprem İlçemizde de Hissedilmiştir. Yozgat ve Çevre İllerde de Hissedilen Depremden Dolayı Bütün Halkımıza Geçmiş Olsun. “Rabbî küllü şey'in hâdimüke, Rabbî fe'hfaznâ ve'nsurnâ ve'rhamnâ”. Ey Rabbim her şey senin hizmetindedir. Sen bizi koru, bize yardım et ve bize rahmet et. Amin.
Çandır – Halim İlbay: Saat 02:29. Deprem 5,1 şiddetinde. Merkez üssü: Sarıoğlan/Kayseri. İlçemize çok yakın bir nokta. Çok şiddetli ve uzun süre sallandık. Allah esirgesin.
Yozgat- Özgür Karslıoğlu: Yozgat 'ta deprem oldu ilk defa bu kadar çok hissettim yatak beşik gibi sallandı. Allah tüm insanlığı depremden korusun. Başka hisseden var mı? Kayseri’nin Sarıoğlan ilçesinde saat 02.28’de 4.9 büyüklüğünde deprem oldu. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) verilerine göre 20.44 km derinliğinde gerçekleşen deprem çevre il ve ilçelerde de de hissedildi. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi depremi önce 4.9 büyüklüğünde açıkladı daha sonra 5.1 olarak revize etti.
Yenifakılı- Kiraz Bolat Karacabay: Bu gece merkez üssü Kayseri Sarıoğlan olan 4,9 büyüklüğünde Deprem meydana geldi. Rabbim daha beterlerinden korusun kardeşlerim!
Saraykent- Necmettin Kaya: An itibari ile deprem oldu ilçemizde Allah’ım esirgesin tüm cümle İnsanlarımızı saat 02:29 da Sem beterinden esirge Allah’ım.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.