Altın 6389.93 %0.72
BIST 14421.15 %0
Dolar 46.4312 %0.05
Euro 53.4294 %-0.38
Sterlin 61.4985 %0.04

Keçiören Belediyesi çadırlarında ilk iftar açıldı

Keçiören Belediyesi çadırlarında ilk iftar açıldı

Keçiören Belediyesi tarafından deprem bölgeleri Malatya, Adıyaman ve Kahramanmaraş Ekinözü’ne kurulan iftar çadırlarında ilk oruçlar açıldı.

Keçiören Belediyesi tarafından deprem bölgeleri Malatya, Adıyaman ve Kahramanmaraş Ekinözü’ne kurulan iftar çadırlarında ilk oruçlar açıldı.

Sıcak yemek ve tatlı ikram ediliyor

Keçiören Belediyesi tarafından deprem bölgeleri Malatya, Adıyaman ve Kahramanmaraş Ekinözü’ne kurulan iftar çadırlarında ilk oruçlar açıldı. Bölgede bulunan depremzede ve görevli personele hizmet veren iftar çadırında sıcak yemek, içecek ve tatlı ikram edildi.

Sıcak iftarlık sunmaya devam edecek

Ramazan ayı boyunca deprem bölgesinde binlerce insana sıcak iftarlık sunacaklarını söyleyen Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, “Ramazan ayının deprem bölgelerimizde gönül rahatlığıyla idrak edebilmesi için çadırlarımızı kurduk. Yemeklerimizi bölgede pişirerek vatandaşlarımıza sunuyoruz. İlk oruçlar iftar çadırımızda açıldı. Yüce Rabbim vatandaşlarımızın oruç ibadetlerini kabul etsin” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.