Kemal Kılıçdaroğlu, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile Cumhurbaşkanlığı 2.tur seçimine yönelik, Zafer Partisi Genel Merkezi'nde görüşecek.
Alınan kulis bilgisine göre, Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile 28 Mayıs 2023’te yapılacak, Cumhurbaşkanlığı 2.tur seçimine yönelik, Zafer Partisi Genel Merkezi'nde görüşecek.

Alınan kulis bilgisine göre, Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile 28 Mayıs 2023’te yapılacak, Cumhurbaşkanlığı 2.tur seçimine yönelik, Zafer Partisi Genel Merkezi'nde görüşecek. Zafer Partisi, Adalet Partisi, Ülkem Partisi ile Türkiye İttifakı Partisi bileşenlerinden oluşan ATA İttifakı, Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, 14 Mayıs’ta yapılan, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yüzde 5.17 oranında oy almıştı.
Görüşmeden destek mi çıkacak
2 milyon 831 bin 208 oy alan Oğan, ikinci tura kalamadı. 2.tur, seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan veya Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na destek verip vermeyeceği, merak konusu oldu. ATA İttifakı oylarına talip olan her iki aday, ittifak bileşenlerinin ve Oğan’ın desteğini almak üzere çeşitli temaslarda bulunmaya başladılar. İlk temasa geçen, Millet İttifakının Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu, oldu. ATA İttifakı’nın desteğini isteyecek olan Kılıçdaroğlu, bugün, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile görüşecek. Görüşmeden destek kararı çıkıp, çıkmayacağı merak edilmektedir. Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile saat 13.30'da Zafer Partisi Genel Merkezi'nde görüşecek.
Kaynak:Haber Merkezi
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.