Altın 6443.53 %1.58
BIST 14421.15 %0
Dolar 46.4396 %0.02
Euro 53.4719 %-0.31
Sterlin 61.5216 %0.08

Kolları sıvadı ok attı, smaç vurdu! Yozgat Milletvekili Şahan’ın bu seferki adresi gençler oldu!

Kolları sıvadı ok attı, smaç vurdu! Yozgat Milletvekili Şahan’ın bu seferki adresi gençler oldu!

AK Parti Yozgat Milletvekili Süleyman Şahan, İl Gençlik Kolları’nın organize ettiği gençlik buluşmasında gençlerle bir araya gelerek hem sohbet etti hem de sportif faaliyetlerle gençlerin enerjisini paylaştı.

AK Parti Yozgat Milletvekili Süleyman Şahan, Yozgat İl Gençlik Kolları’nın düzenlediği anlamlı gençlik buluşmasında gençlerle aynı sofrada, aynı sahada ve aynı hedefte buluştu. Gençlerle bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Şahan, “Gençlerimizle türküler eşliğinde muhabbet ettik, sonrasında birlikte spor yaptık. Bu etkinlikte hem eğlendik hem de kaynaştık” dedi.

Spor ve Kültürle Güçlenen Gençlik Bağları

Etkinlik kapsamında voleybol, basketbol, masa tenisi ve ok atma gibi çeşitli sportif faaliyetler gerçekleştirildi. Hem fiziksel hem sosyal anlamda gençlerin enerjisini artıran program, gençlerin birbirleriyle dayanışmasını ve takım ruhunu pekiştirdi. Şahan, “Yozgat’ın gençliği hem çalışkan hem enerjik hem de yüreğiyle bu davaya bağlı. Bu buluşma, gençlerin potansiyelini ve birlikteliğini göstermesi açısından çok değerliydi” ifadelerini kullandı.

Milletvekili Şahan, organizasyonu hazırlayan İl Gençlik Kolları Başkanı Mücahit İbrahim Çelik ve gençlik kolları üyelerine teşekkür ederek, “Gelecek siz gençlerin elinde. Bizler de daima yanınızdayız ve sizi desteklemeye devam edeceğiz” mesajını verdi. Gençlerin ülke ve Yozgat için önemli bir güç olduğunu vurgulayan Şahan, onların her zaman yanında olduklarını sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.