Lavanta Adası Projesine Destek
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın katkıları ve Çekerek Belediye Başkanı Eyyüp Çakır’ın gayreti ile ilçeye katma değer kazandırılmasına yönelik çalışmaları kapsamında ilçe lavanta adasına dönüştürülmeye devam ediyor.
Bu kapsamda ilçenin her bir noktasına lavanta dikimleri gerçekleştiriliyor. Son olarak Yozgat Bozok Üniversitesi Çekerek Fuat Oktay Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu akademik ve idari personeli, Çekerek Belediye Başkanı Eyyüp Çakır’ın katılımı ile yüksekokul yerleşkesinde 150 kök lavanta dikimi yapıldı.

Yüksekokul Müdürü Öğr. Gör. Tekin Güler, Çekerek Belediye Başkanı Eyyüp Çakır’a verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti. Bölgede gerçekleşecek bu tür projelerde imkânlar ölçüsünde yüksekokulun rol alacağını belirten Güler, Çekerek İlçesinin tanıtımına önem gösterildiğini ifade etti.

Belediye Başkanı Eyyüp Çakır, Çekerek için Yozgat Bozok Üniversitesi’nin bilimsel deneyim ve birikimlerinden faydalanmanın önemini vurguladı. Başkan Çakır, Yozgat Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Karadağ ve üniversite yönetiminin hedef ve sonuç odaklı çalışmaları ile üniversitenin şehirle bütünleşmesinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi.


Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.