Altın 6424.91 %1.28
BIST 14421.15 %0
Dolar 46.4601 %0.04
Euro 53.4549 %-0.32
Sterlin 61.5263 %0.08

Malatya'daki 5,9 Büyüklüğündeki Depremde Elazığ'da Dağdan Dumanlar Yükseldi

Malatya'daki 5,9 Büyüklüğündeki Depremde Elazığ'da Dağdan Dumanlar Yükseldi

Malatya’nın Kale ilçesinde meydana gelen 5,9 büyüklüğündeki deprem, çevre illerde de şiddetli bir şekilde hissedildi.

Malatya’nın Kale ilçesinde meydana gelen 5,9 büyüklüğündeki deprem, çevre illerde de şiddetli bir şekilde hissedildi. Deprem anında Elazığ’ın Baskil ilçesi Yaylanlı köyünde dikkat çekici bir olay yaşandı. Deprem sırasında köyün yakınındaki bir dağdan dumanlar yükseldi.

Deprem, Çevre İllerde Panik Yarattı

Depremin etkisi Elazığ ve çevre illerde büyük bir paniğe yol açtı. Özellikle Elazığ’ın Baskil ilçesi Yaylanlı köyünde yaşayanlar, deprem sırasında köy yakınlarındaki dağdan dumanların yükseldiğini gözlemledi. Bu olay, köy halkının dikkatini çekerken, dumanlar cep telefonu kameralarıyla kaydedildi.

Dumanın Kaynağı Henüz Bilinmiyor

Deprem sonrası dağdan çıkan dumanın kaynağı henüz tespit edilemedi. Bölge halkı, yaşanan bu olağandışı olayın ardından tedirginlik yaşarken, yetkililer konuyla ilgili incelemelerini sürdürüyor. Dağdan yükselen dumanın nedeninin ne olduğu ise yapılacak araştırmalar sonucu netlik kazanacak.

Malatya ve çevre illerde hissedilen depremin ardından artçı sarsıntılar devam ederken, yetkililer vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.