Maltepe'de buluştular
Yayınlanma:
Güncelleme:
TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Bekir Bozdağ ile eski Yozgat bakanlarından Lutfullah Kayalar, İstanbul Maltepe’de galerici esnafı ile bir araya geldiler. Bozdağ, burada İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım ile vatandaşları telefonla görüştürdü.
İstanbul seçimlerinin son virajında Yozgatlılara, Cumhur İttifakı’nın adayı Binali Yıldırım için gece gündüz demeden yoğun bir şekilde çalışıyor. Bu isimler arasında AK Parti Anayasa Komisyonu Başkanı Bekir Bozdağ da yer alıyor. Bozdağ, önceki gün Yozgat eski bakanlarından Lutfullah Kayalar ile birlikte Maltepe’de galerici esnafı ile bir araya geldi.
Samimi bir ortamda geçen buluşmada Bozdağ, vatandaşları telefonla İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım ile görüştürdü. Telefon sohbeti sırasında renkli diyaloglar yaşandı.
Yıldırım, seçimlerle ilgili, ‘Şu meseleyi halledersek oturacağız bu işleri tek tek konuşacağız. Birliğimiz beraberliğimiz bozulmasın, sizlere güveniyorum” dedi.
Resmi İlanlar
Gündem
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.