Meteoroloji'den o bölgelere uyarı: Çok kuvvetli geliyor
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre: Ülkemizin kuzeydoğu kesimleri olmak üzere parçalı yer yer çok bulutlu, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Artvin ve Tokat çevreleri ile Sivas'ın kuzey kesimleri yağışlı, diğer yerler az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.
Karadeniz'in iç ve yüksek kesimleri ile Doğu Anadolu olmak üzere yüksek yerler kar örtüsüne sahip eğimli bölgelerde çığ riski bulunmaktadır.

İç ve doğu kesimleri olmak üzere bu sabah ve gece saatlerinden itibaren buzlanma ve don ile birlikte yer yer sis ve pus olayı bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: İç ve batı kesimlerde 2 ila 5 derece artacağı, diğer yerlerde ise önemli bir değişiklik olmayacağı, mevsim normalleri civarında olacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey yönlerden hafif olmak üzere, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.
UYARILARÇIĞ TEHLİKESİ UYARISI: Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu olmak üzere kar örtüsüne sahip eğimli ve dik yamaçlarda çığ riski olmasından dolayı yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.
BÖLGELERİMİZDE HAVAMARMARA
Az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.
EDİRNE °C, 23°C
Az bulutlu
İSTANBUL °C, 19°C
Az bulutlu
KIRKLARELİ °C, 21°C
Az bulutlu
KOCAELİ °C, 22°C
Az bulutlu
EGEAz bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.
A.KARAHİSAR °C, 19°C
Az bulutlu
DENİZLİ °C, 25°C
Az bulutlu
İZMİR °C, 24°C
Az bulutlu
MANİSA °C, 25°C
Az bulutlu
AKDENİZAz bulutlu, öğle saatlerinden itibaren Doğu Akdeniz'in iç kesimleri yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.
ADANA °C, 26°C
Az bulutlu ve açık, öğle saatlerinden itibaren iç kesimleri yer yer parçalı bulutlu olacak.
ANTALYA °C, 23°C
Az bulutlu ve açık
ISPARTA °C, 20°C
Az bulutlu
MERSİN °C, 23°C
Az bulutlu
İÇ ANADOLUAz bulutlu, doğusu yer yer parçalı ve çok bulutlu, öğleden sonra ve akşam ilk saatlerde Sivas'ın kuzey çevreleri yer yer yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor.
ANKARA °C, 18°C
Az bulutlu
ÇANKIRI °C, 17°C
Parçalı ve az bulutlu
ESKİŞEHİR °C, 19°C
Az bulutlu
KONYA °C, 19°C
Az bulutlu
BATI KARADENİZ
Parçalı ve az bulutlu, doğusu ise yer yer çok bulutlu olacağı tahmin ediliyor.
BOLU °C, 17°C
Parçalı ve az bulutlu
DÜZCE °C, 22°C
Parçalı ve az bulutlu
KASTAMONU °C, 15°C
Parçalı ve çok bulutlu
ZONGULDAK °C, 15°C
Parçalı ve az bulutlu
ORTA VE DOĞU KARADENİZParçalı ve çok bulutlu, kıyı kesimleri ile Tokat ve Artvin çevreleri yer yer yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde yüksek kar örtüsüne sahip eğimli ve dik yamaçlarda çığ riski bulunmaktadır. Bu sabah ve gece saatlerinden itibaren bölgenin iç kesimlerinde yer yer buzlanma ve don ile birlikte sis ve pus olayı bekleniyor.
AMASYA °C, 16°C
Parçalı ve çok bulutlu
SAMSUN °C, 15°C
Çok bulutlu ve yer yer yağmurlu
TOKAT °C, 14°C
Çok bulutlu ve yer yer yağmurlu
TRABZON °C, 13°C
Çok bulutlu ve yer yer yağmurlu
DOĞU ANADOLUParçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölge genelinde yüksek kar örtüsüne sahip eğimli ve dik yamaçlarda çığ riski bulunmaktadır. Bu sabah ve gece saatlerinden itibaren Bölgenin kuzey ve doğu kesimlerinde buzlanma ve don ile birlikte yer yer sis ve pus olayı bekleniyor.
ERZURUM °C, 7°C
Parçalı bulutlu
KARS °C, 6°C
Parçalı bulutlu
MALATYA °C, 19°C
Parçalı ve az bulutlu
VAN °C, 11°C
Parçalı ve az bulutlu
GÜNEYDOĞU ANADOLUAz bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.
DİYARBAKIR °C, 21°C
Az bulutlu
GAZİANTEP °C, 22°C
Az bulutlu
SİİRT °C, 20°C
Az bulutlu
ŞANLIURFA °C, 23°C
Az bulutlu
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.