MHP Yozgat Heyeti, Boğazlıyan’da: Başkan Parlak’a Önemli Ziyaret!
Yayınlanma:
Güncelleme:
Milliyetçi Hareket Partisi Yozgat Milletvekili İbrahim Ethem Sedef ve beraberindeki heyet Boğazlıyan Sırçalı Belediye Başkanı Mustafa Parlak’ı ziyaret etti.
Ziyarette MHP Yozgat Milletvekili İbrahim Ethem Sedef’e MHP Yozgat İl Başkanı Tekin Irgatoğlu, MHP Yozgat Merkez İlçe Başkanı Adem Kızılay, Yozgat Ülkü Ocakları İl Başkanı Celal Yalçın, Türk Kamu- Sen Yozgat Şube Başkanı Mahmut Kabayel, MHP Boğazlıyan İlçe Başkanı Celal Yarol, İl Genel meclisi üyeleri ve il, ilçe yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

Sedef burada yapmış olduğu açıklamada,
‘’Boğazlıyan Sırçalı Belediye Başkanlığına seçilen Mustafa Parlak’ı makamında ziyaret ederek yeni görevleri için hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Başkanımıza ve ekibine hayırlı hizmetler diliyorum. Allah utandırmasın’’ ifadelerine yer verdi.

Bu ziyaret, yerel yönetimlerle olan ilişkilerin güçlendirilmesi ve yerel projelerin desteklenmesi açısından önem taşıyor. Heyetin ziyareti, Boğazlıyan bölgesindeki hizmet ve projelerin devamlılığı için de bir fırsat olarak değerlendiriliyor.
Resmi İlanlar
Gündem

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.