Altın 6371.37 %0.44
BIST 14421.15 %0
Dolar 46.4355 %0.04
Euro 53.425 %-0.36
Sterlin 61.4708 %-0.01

Mütevelliye 2 STK

Mütevelliye 2 STK

Yozgat Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti’nde görev yapacak iki STK temsilcisi seçimle belirlendi.

2018 yılında Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli heyetinde sivil toplum kuruluşlarını İlim Yayma Cemiyeti Şube Başkanı Ahmet Topuz ve Yardım Sevenler Derneği Başkanı Aynur Saygı temsil edecek.
İl Dernekler Müdürü Hakkı Yurtlu başkanlığında yapılan seçime il genelinde yardım faaliyetlerinde bulunan 27 dernek davet edildi. Bu derneklerden 17’sinin katılımı ile yapılan toplantıda mütevelli heyeti seçimi yapıldı.
Yurtlu, yapılan gizli oylama neticesinde İlim Yayma Cemiyet Şube Başkanı Ahmet Topuz ile Yardım Sevenler Derneği Başkanı Aynur Saygı’nın 2018 yılında Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli heyetinde sivil toplum kuruluşlarını temsil edecek iki üye olduğunu söyledi.
Yurtlu, İHH Derneği Başkanı Şahin Çarkçı’nın yedek üye olarak görev yapacağı yeni mütevelli heyetinin hayırlı, uğurlu olması temennisinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.