Yozgat Çekerek’te Trafik Güvenliği İçin Sıkı Denetimler: Hız İhlalleri Cezalandırıldı
Yozgat'ın Çekerek ilçesinde, trafik ekipleri hız limitlerini aşan sürücülere ağır cezalar keserek, eğitim bölgelerindeki güvenliği artırmayı hedefliyor. Denetimlerin artarak devam edeceği bildirildi.
Yozgat'ın Çekerek ilçesinde, trafik güvenliğini sağlamak ve sürücüleri bilinçlendirmek amacıyla yapılan hız denetimlerinde kuralları ihlal eden 13 sürücüye toplamda 16 bin 504 TL para cezası kesildi. İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı trafik ekipleri, özellikle okul saatlerinde yoğunluk oluşturan bölgelerde denetimleri artırdı.
Eğitim Bölgelerinde Yoğun Trafik Denetimi
Lise Caddesi’nde yapılan hız denetimlerinin hedefi, özellikle öğrencilerin ve yayaların güvenliğini sağlamak oldu. Okul çıkışı saatlerinde yoğunlaşan trafik, denetimler sayesinde kontrol altına alındı. Denetimlerde hız limitlerini aşan 13 sürücü tespit edilerek, yüksek miktarda idari para cezası ile cezalandırıldı.

Çekerek’te Trafik Güvenliği İçin Yeni Adımlar
Çekerek İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığı, eğitim bölgelerinde denetimlerin artırılarak devam edeceğini duyurdu. Bu çalışmalar, ilçede trafik kurallarına uyulmasını sağlamak ve güvenli bir sürüş ortamı oluşturmak amacıyla sıkı bir şekilde sürdürülecek. Sürücülere, trafik kurallarına uymaları ve hız limitlerine dikkat etmeleri konusunda uyarılar yapıldı.
Öğrenciler ve Yayalar İçin Öncelikli Güvenlik
Eğitim bölgelerindeki trafik denetimleri, özellikle öğrencilerin güvenliği açısından büyük önem taşıyor. Yapılan denetimler, sadece hız ihlalleri ile sınırlı kalmayıp, aynı zamanda sürücülere yayalarla ilgili daha duyarlı olmaları gerektiği mesajını da veriyor.
Kaynak:İhlas Haber Ajansı
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.