Özışık, alışveriş alışkanlıklarınızı değiştirmeyin : Yozgat’a yetecek kadar ürünümüz mevcut
Gimat Mağazalar Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Özışık, korona virüs nedeniyle panikleyen ve gıda stoku yapan vatandaşlara seslenerek, “Kimse alışveriş alışkanlıklarını değiştirmesin. Gimat olarak Yozgatlı vatandaşımıza yetecek kadar ürünümüz mağazalarımızda mevcut” dedi.
Uzmanlar Korona Virüsü’ne karşı hem dikkatli olun hem de panik yapmayın uyarısında bulunurken, özellikle büyük şehirlerde marketlere karşı ciddi bir akın var. Bu süreçte ürün fiyatlarında artış, yoğun talep karşısında ise stokçuluk yapıldığı iddia ediliyor. Yozgat’ın en büyük market zinciri olan Gimat Mağazalar Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Özışık ve Yönetim Kurulu Üyesi Furkan Özışık, Çamlık TV’ye konuk oldu. Tarık Yılmaz ile Yozgat Gündemi’nde “korona virüsü”, “marketlerde oluşan yoğun talep”, “stokçuluğa karşı Yozgat’ta verilen mücadele” ve “merak edilen daha pek önemli ayrıntı” Çamlık TV ekranlarında yanıt buldu.
PANİK OLMAYIN
Gimat Mağazalar Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Özışık, “Günümüzün sıkıntılı bir hastalığı olan korona virüsle alakalı panikli alışveriş ile ilgili konuşmak için bir araya geldik” dedi. Özışık,1986 yılından bu tarafa gıda sektöründe olduğunu belirterek, “Ben şunu anlatmak istiyorum perakendeci olarak vatandaşlardan özellikle istediğimiz şu paniğe kapılmasınlar. Alışverişi yüklü yapmasınlar. Gimat Yozgat halkına yetecek kadar gıdayı her zaman temin edecek gücü, itibarı var Allah’a şükür” ifadelerine yer verdi.
AYNI FİYATLA DEVAM EDİYORUZ
34 yıldır bu sektörün içinde olduğunu ve bugüne kadar çok krizlerin yaşandığını kaydeden Özışık, “Bu sön dönemde yaşadığımız bu sıkıntılı dönemde Gimat hiçbir zaman Yozgat halkına kısa vadeli menfaat düşünerek, bir alışveriş yöntemi sunmadı. Sloganımızda olduğu gibi kabrimiz, kalbimiz kazancımız Yozgat’ta olacak. Biz geçen hafta fiyatımız neyse aynı fiyata devam ediyoruz. Geçen ayki alışveriş kültürümüz neyse aylık, haftalık ve benzeri yani vatandaşımızın alışveriş kültürünü değiştirmesini istemiyoruz. Bizim depomuzda 1 aylık makarnamız var. Bir aylık stokumu ben bir haftada satarsam o zaman fabrikayı aradığımda fabrika buğday pahalandı filan diyor. Ben vatandaşlarımızdan panik olmamasını istiyorum” diye konuştu.
İŞİMİZİN BAŞINDAYIZ
“Biz sabah 9 gece 24 işimizin başındayız” diyen Özışık, işlerini her zaman takip ettiklerini belirterek, “İşi anbean takip ediyoruz. Hiçbir sıkıntıya meydan vermeden, insanların istediğini her zaman bulabileceği ortamı sağladık. Herkes rahat olsun. Kimse panik olmasın. Bizim Yozgatlı vatandaşımızdan, hemşerimizden isteğimiz bu” ifadelerini kullandı. Şu ana kadar Yozgat halkına hiçbir zaman ayıplı ürün satmadıklarını anlatan Özışık, “ Biz Yozgat halkına hiçbir zaman ayıplı mal satmadık. Dün olduğu gibi bugün de yarında Yozgat halkına en kaliteli, en hesaplı ürünü sunacağız. Kimsenin bundan şüphesi olmasın” dedi.
SANAL ALIŞVERİŞ YAPABİLİRSİNİZ
Şimdikapıda.com sanal alışveriş sistemi ile ilgili bilgi veren Yönetim Kurulu Üyesi Furkan Özışık da, “Devletimiz insanların birbirleri ile birebir etkileşime girmemesi için önlemler alıyor. Bu gibi durumlarda evden çıkmak istemeyip, evde yaşlı anne ve babasına ürün yollamak isteyen, Yozgat’ta yaşayan, Yozgat dışında yaşayan tüm vatandaşlarımız sanal mağazamızdan rahatlıkla alışveriş yapabilir. Diledikleri zaman alışveriş yapıp diledikleri zaman ürünlerini kapılarında teslim alabilirler” ifadelerine yer verdi.

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.