Altın 6450.03 %1.68
BIST 14421.15 %0
Dolar 46.4334 %0.04
Euro 53.4946 %-0.24
Sterlin 61.5355 %0.1

Pursaklar'da Kitap Günleri Final Yaptı

Pursaklar'da Kitap Günleri Final Yaptı

Pursaklar Belediyesi tarafından organize edilen ve 10 gün süren Pursaklar 3. Kitap Günleri, edebiyat, düşünce ve medya dünyasının önemli isimlerini bir araya getirdi.

Festivalde, 85 yayınevi ve 85 yazar, kitapseverlerle buluşarak büyük bir başarıya imza attı. Etkinlik, hem yazarlar hem de okurlar için unutulmaz anlara sahne oldu.

Yaşam Merkezinde gerçekleştirilen etkinlik, Ankara'nın farklı ilçelerinden gelen büyük bir ilgiyle karşılaştı. On binlerce kitapsever, 7'den 70'e her yaş grubundan ziyaretçi, etkinlik süresince birbirinden değerli yazarlara ve konuşmacılara tanıklık etti. Kitaplar, sohbetler ve imza günleriyle dolu olan etkinlik, katılımcılara kültürel bir şölen sundu.

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, etkinlik hakkında yaptığı açıklamada, "Her geçen yıl daha da büyüyen bu etkinlik, kitapseverlerin kitaplarla buluşma noktası oldu. Amacımız, her bir vatandaşımızın başucunda, okuması için bekleyen bir kitabı olmasıdır," dedi. Çetin, kitapseverlerin 10 gün boyunca değerli yazarlarla bir araya gelip deneyimlerini dinleme fırsatı bulduğunu ve kitaplarını imzalatabildiklerini vurguladı. Başkan Çetin, "Bu yıl daha fazla kitabı, daha fazla okuyucu ile buluşturmayı hedefliyoruz," diyerek gelecekteki kitap günleri için de heyecanını dile getirdi.

Pursaklar 3. Kitap Günleri’nin son günü, Saliha Erdim ve Bekir Develi’nin katıldığı söyleşi ve imza günü ile muhteşem bir final yaptı. Kitapseverler, etkinlik boyunca edebiyat dünyasının önde gelen isimleriyle buluşarak, unutulmaz anılar biriktirdi.

Pursaklar 3. Kitap Günleri, kitapseverlerin ilgisi ve etkinliğe katılan yazarların katkılarıyla büyük bir başarıya imza attı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.