Altın 6387.05 %0.69
BIST 14421.15 %0
Dolar 46.4334 %0.04
Euro 53.4391 %-0.34
Sterlin 61.4984 %0.04

Royal Deniz Otel’de Uygun Fiyat, Samimi Hizmet!

Ankara Ulus’ta faaliyet gösteren Royal Deniz Otel’in işletmecisi ve Genel Müdürü Özcan Kılıç, müşterileriyle samimi bir şekilde hizmet verdiklerini belirtti.

Ulus’un merkezi noktalarından Eski İtfaiye Meydanı civarında hizmet verdiklerini belirten Kılıç, otelcilikte önceliklerinin samimiyet ve insan kazanmak olduğunu söyledi.

Uygun Fiyatlarla hizmet

Kılıç, “yaz ayındayız ve fiyatlarımız çok uygun. Müşterilerimizle ve misafirlerimizle empati kurarak çalışıyoruz. Çünkü hastane bölgesine yakın olduğu için misafirlerimiz hastanelere geliyor. Fiyat olarak performans olarak gözetiyoruz. İnsanlar evlerine geliyormuş gibi gelsinler ki rahat etsinler. Bizim konaklamada ki asıl amacımız bu. Yoksa yatmak istediğinde her yerde yatabilirler” dedi.

Misafirlerimiz memnun şekilde ayrılıyor

Otele gelen misafirlerin memnun şekilde ayrıldıklarını belirten Kılıç, “Herkesi memnun etmek çok zor tabi. Ama misafirlerimiz memnun şekilde ayrılıyorlar. Çok şikayet aldığımız konu var desek yalan olur. Merkezi bölge olduğumuz için tercih ediliyor. Ankara gezi almaya başlıyor artık. Öğrenciler insanlarımız ziyaret için geldiklerinde kalıyorlar.”

Azerbaycan’dan gelen çok oluyor

Kılıç, “Otelimize Azerbaycan’dan çok gelen insanlar oluyor. Burada Hacettepe Hastanesi’ne 100 metrelik bir mesafe olduğu için buraya özellikle kanser tedavisi için talep oluyor. Otellerimiz büyüklük açısından değişiyor. Müşterilerimize yaklaşım olarak aynı. Önemli olan samimiyeti kurabilmektir. İnsanlara yaklaşım önemli” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.