Altın 6450.13 %1.68
BIST 14421.15 %0
Dolar 46.4286 %0.03
Euro 53.4988 %-0.25
Sterlin 61.5725 %0.16

Saat: 03.00. Yer: Yozgat Alperen Ocakları...

Saat: 03.00. Yer: Yozgat Alperen Ocakları...

Alperen Ocakları Eğitim, Kültür ve Dayanışma Vakfı Genel Başkanı, hemşerimiz Avukat Samet Bağcı, önceki gece saat 03.00’de, sabaha karşı Yozgat’a geldi, gençlerle buluştu.

Alperen Ocakları Eğitim, Kültür ve Dayanışma Vakfı Genel Başkanı, hemşerimiz Avukat Samet Bağcı, önceki gece saat 03.00’de, sabaha karşı Yozgat’a geldi, gençlerle buluştu.

Türkiye’nin önemli sivil yapılanmalarından olan, bir davanın ocağından vatan, millet, değer yargılarına sevdalı gençler yetiştiren Alperen Ocakları, Yozgat’ta önceki gece önemli ve saati bakımından da ilginç bir buluşmaya ev sahipliği yaptı.

GECE 03.00’TE BULUŞTULAR

Türkiye’nin 81 ilinde bulunan teşkilatlara programlar düzenleyen genç Alperenlerle bir araya gelen Genel Başkan Bağcı’nın ziyaret programı Yozgat’a gece saatler 03.00’ü gösterirken gerçekleşti.

Gençler, genel başkanlarının yolunu büyük bir sabırla bekledi. Alperen Ocakları Genel Başkan Yardımcısı ve Yozgat Başkanı Mustafa Çıtak’ın ev sahipliğindeki 03.00’de ocak binasındaki samimi bir ortamda gerçekleşti.

Yoğun programlarını aralıksız olarak sürdüren ve bu sebepler Yozgat’a gelişi uzayan Bağcı, gençlere Yozgat’a bir kez daha gelme sözü verdi. Bağcı ayrıca, kendisini sabırla beklediği için de teşekkür etti.

SOSYAL MEDYA HESABINDAN DUYURDU

Alperen Ocakları Genel Başkanı Samet Bağcı, gece saat 03.00’de gerçekleşen ziyareti sosyal medya hesabından şu ifadelerle duyurdu:

“Mustafa Çıtak ,Başkanımız önderliğinde, neredeyse sabah saatlerine kadar yolumuzu bekleyen kardeşlerimiz. Hakları ödenmez. Rabbim ülkemizin her bir karışında, sayılarına sayı katsın inşallah. Var olsunlar.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.