Şahin yine unutmadı
Yayınlanma:
Güncelleme:
Yozgat Esenli Bilal Şahin Huzur Evi’nde kalan yaşlılar, Hayırsever İşdamı Bilal Şahin’in hediyeleri ile mutlu oldular.

Yozgat Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdullah Neşeli’nin Alpaslan Türkeş Huzur Evi ve Esenli Bilal Şahin Huzur Evi’ne gösterdiği hassasiyet hayırsever işadamlarından da destek görüyor.

Esenli’deki huzur evini kuruma kazandıran Hayırsever İşadamı Bilal Şahin, ismini taşıyan huzur evinde kalan yaşlılara çeşitli hediyeler göndererek onları unutmadığını gösterdi. Huzur evi sakinlerine bir müdüreden ziyade evlatları gibi saygı ve şefkatle yaklaşan huzur evi müdürü Emel Şahbaz, Şahin’in hediyelerini tek tek teslim etti.
Huzur evi sakinleri, hiçbir zaman kendilerini yalnız bırakmayan ve çeşitli vesilelerle hatırlayan İşadamı Bilal Şahin’e teşekkür ettiler.
Resmi İlanlar
Gündem
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.