Samet Bağcı: Türkmen coğrafyasına yardımcı oluyoruz
Alperen Ocakları Genel Başkanı Samet Bağcı, Yozgat Çamlık TV’de Tarık Yılmaz’ın hazırlayıp, sunduğu Yozgat Gündemine konuk oldu.
Alperen Ocakları Genel Başkanı Samet Bağcı, Yozgat Çamlık TV’de Tarık Yılmaz’ın hazırlayıp, sunduğu Yozgat Gündemine konuk oldu.
Bağcı, yaşanan pandemi sürecinde teşkilatlarını vatandaşlar için seferber ettiklerini söyledi.
Bütün teşkilatlarını ihtiyaç sahipleri için seferber ettiklerini dile getiren Samet Bağcı, “Vefa Destek Gruplarına arkadaşlarımız yönlendirerek, onlarla birlikte ortak çalışmalar yaptık. Elimizden geldiği kadar milletimizin yanında olmaya gayret gösterdik, göstermeye de gayret edeceğiz. Devletimizin bu nokta da göstermiş olduğu çaba gerçekten takdir topluyor. Böyle zor dönemlerde Türk milleti geçmişte olduğu gibi omuz omuza vererek, güzel neticelere varabiliyor. Bununda gerçekten örneğini yaşıyoruz. Biz Alperenler olarak yurdun dört bir yanında, Avrupa da, Afganistan da, Türkmen dağında, elimizden geldiği kadarıyla bütün Türkmen coğrafyasına yardımcı olmaya gayret gösteriyoruz” dedi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.