Şanlıurfa’da yaralanan 2 polis şehit oldu
Şanlıurfa’da silah Kaçakçılığıyla ilgili takibe aldıkları otomobildeki zanlı tarafından açılan ateş sonucu yaralanan diğer komiser yardımcısı da tedavi gördüğü hastanede şehit oldu.
Şanlıurfa’da silah Kaçakçılığıyla ilgili takibe aldıkları otomobildeki zanlı tarafından açılan ateş sonucu yaralanan diğer komiser yardımcısı da tedavi gördüğü hastanede şehit oldu.

Edinilen bilgiye göre olay, Şanlıurfa'nın Haliliye İlçesine bağlı Mevlana caddesi üzerinde yaşandı. Silah kaçakçılığı ile ilgili takibe alınan araçtaki zanlı tarafından Polis Memuru Cemal Bozkurt (32) ile Komiser Yardımcısı Abdullah Yasir Binici'ye (30) ateş açıldı. Olayda İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünde görevli Polis Memuru Cemal Bozkurt ile Komiser Yardımcısı Abdullah Yasir Binici ağır yaralandı.

YARALI KOMİSER YARDIMCISI DA ŞEHİT OLDU
Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Cemal Bozkurt şehit olurken Komiser Yardımcısı Abdullah Yasir Binici ise Balıklıgöl Devlet Hastanesinde ameliyata alındı. Yaklaşık 5 saat ameliyatta kalan komiser yardımcısı da kurtarılamayarak şehit oldu.


Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.