Altın 6379.73 %0.57
BIST 14421.15 %0
Dolar 46.4321 %0.04
Euro 53.4888 %-0.27
Sterlin 61.4938 %0.03

Saraykentli Işıktaş’ın cansız bedenine ulaşıldı

Saraykentli Işıktaş’ın cansız bedenine ulaşıldı

Balıkesir’in Edremit ilçesinde fiber teknenin batması sonucu kaybolan 2 kişiden Yozgat’ın Saraykent ilçesi nüfusuna kayıtlı Hasan Hüseyin Işıktaş'ın arama çalışmalarının 5’inci gününde Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında cansız bedeni bulundu. Sinan Yeniçeri'yi arama çalışmaları ise sürüyor.

Edremit'te otel işleten Sinan Yeniçeri (43), 19 Temmuz günü saat 21.00 sıralarında Hasan Hüseyin Işıktaş (21) ve Doğukan Onay (25) ile birlikte 'Never Say' isimli motorlu 4 metrelik fiber teknesiyle Akçay Mahallesi 2'nci Köprü mevkiinde denize açıldı. Yarım saat sonra motoru arızalanan tekne sürüklenmeye başladı. Bu sırada kuvvetli rüzgarın etkisiyle oluşan dalgalar nedeniyle tekne alabora oldu. Teknenin battığını sahilden gören Yeniçeri'nin kardeşi Kamuran Yeniçeri, durumu Sahil Güvenlik ekiplerine bildirdi. Teknedekilerden kıyıya doğru yüzen Doğukan Onay, bölgedeki bir teknede bulunanlar tarafından alınarak kıyıya getirildi.

İhbar üzerine bölgeye sevk edilen Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri, Sinan Yeniçeri ve Hasan Hüseyin Işıktaş için 1 helikopter, 3 bot ile bölgede, 1 uçakla da Gömeç ilçesinde arama-kurtarma çalışması başlattı.

KAYBOLDUĞU NOKTAYA 40 KİLOMETRE MESAFEDE BULUNDU

Dün, havanın kararmasıyla birlikte ara verilen çalışmalar yeniden başladı. Çanakkale ilçesi Ayvacık ilçesindeki aramalarda Hasan Hüseyin Işıktaş'ın cansız bedenine ulaşıldı. Işıktaş'ın cesedinin bulunduğu yer ile olayın yaşandığı nokta arasındaki mesafenin yaklaşık 40 kilometre olduğu belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.