Altın 6368.96 %0.4
BIST 14421.15 %0
Dolar 46.435 %0.04
Euro 53.4305 %-0.35
Sterlin 61.4731 %0

Sarıkayalı Şehitler Unutulmadı

Sarıkayalı Şehitler Unutulmadı

Yozgat'ın Sarıkaya Sarıkaya'da Şehitler İçin Anma Töreni ve Mevlit Düzenlendi.

Yozgat'ın Sarıkaya ilçesinde, şehit düşen Piyade Asteğmen Yahya Özgür ve Polis Memuru Nurettin Gürsoy için anma töreni düzenlendi. Sarıkaya Kaymakamlığı'nın organize ettiği etkinlik, şehitlerin ölüm yıl dönümleri vesilesiyle Sarıkaya Merkez Camii'nde yapıldı. 

 

1996 yılında Hakkari'de terör örgütüyle girilen çatışmada şehit olan Piyade Asteğmen Yahya Özgür ve 1984 yılında Adana'da geçirdiği trafik kazası sonucu şehit olan Polis Memuru Nurettin Gürsoy, dualarla anıldı. Cuma namazı öncesi okutulan mevlit-i şerif ile tüm şehitler için dualar edildi.

 

Anma törenine şehit aileleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Tören, şehitlerin anısına saygı göstermek ve onların fedakarlıklarını hatırlatmak amacıyla düzenlendi. Sarıkaya Kaymakamlığı, bu tür etkinliklerin şehitlerin anılarını yaşatmak ve toplumda farkındalık yaratmak için önemli olduğunu vurguladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.