Seher vakti spor ekibi, baharın gelmesi ile birlikte yeniden doğaya döndü
Çeyrek asrı aşkın zamandır Türkiye’nin ilk Milli Parkı Çamlık’ta spor yapan seher vakti spor ekibi, baharın gelmesi ile birlikte yeniden doğaya döndü.
Çeyrek asrı aşkın zamandır Türkiye’nin ilk Milli Parkı Çamlık’ta spor yapan seher vakti spor ekibi, baharın gelmesi ile birlikte yeniden doğaya döndü. Ekip, sabahın seheri ile birlikte Çamlık Milli parkında spor yapmaya başlıyor.

Yozgat’ta yaz kış demeden spor yapmayı yaşam felsefesi haline getiren Seher Vakti Spor ekibi, yazın doğa ile iç içe Yozgat Çamlığı Milli Parkında kışın ise salonunda spor yapıyor. Sabahın erken saatlerinde spor yapacakları alanda buluşan Seher Vakti Spor ekibi, 1 saat boyunca spor yaparak hem güne zinde başlıyorlar hem de sağlıklarını koruyorlar. Ekip sorumlusu Osman İçme tarafından spor öncesi yoklama alınıyor ve mazeretsiz spora katılmayan kişiler ise bütün ekibe yemek ısmarlıyor. 25 yıldır spor yapan ekibe katılmanın da bazı şartları bulunuyor. Gruba dahil olmak isteyenler ya sigara içmeyecek ya da spora başladığı zaman sigarayı bırakacak.

25 yıldır düzenli olarak spor yapan ekipte gazeteciden belediye başkanına, daire müdüründen memura, esnaftan işçiye kadar birçok insan bulunuyor.
Seher Vakti Spor ekibinin çeyrek asırdır spora devam ettiğini söyleyen ekip sorumlusu Osman İçme, ekip olarak Çamlık’ta spor sezonunun açtıklarını söyledi.
İçme, “Bugün sabah hava soğuktu. Çamlığın derinliklerine girdik. Muhteşem bir havada harika spor yaptık. Allah sağlıklı sıhhatli rahat huzurlu spor yapmak nasip etsin her zaman” dedi.

YANCIOĞLU’NA VEFA
Öte yandan Seher Vakti Spor ekibi, Mehmet Yancıoğlu’na vefa gösterdi. Ekip, Seher Vakti Spor ekininin kurucularından Mehmet Yancıoğlu’nu ziyaret ederek Ramazan Bayramını tebrik ettiler.
Yancıoğlu’da, kendisini ziyaret eden ekip arkadaşlarına teşekkür etti.


Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.