Altın 6392.59 %0.77
BIST 14421.15 %0
Dolar 46.4331 %0.04
Euro 53.4324 %-0.36
Sterlin 61.4938 %0.03

Sevenleri Metin Özışık’ı Mezarında Andı

Sevenleri Metin Özışık’ı Mezarında Andı

Emekli Binbaşı ve Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası başkanlarından Metin Özışık, vefatının birinci yıl dönümünde dualarla anıldı.

Emekli Binbaşı ve Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası başkanlarından Metin Özışık, vefatının birinci yıl dönümünde dualarla anıldı.


Yozgat Sarıtopraklık Mezarlığı’ndaki kabrinde yapılan anma törenine, Gimat gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Özışık, TSO Başkanı Taylan Alakoç, SMMMO Başkanı Harun Evcimen, Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Erkekli, İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Raşit Coşkun, Özışık ailesi ve sevenleri katıldı.


Emekli Binbaşı Metin Özışık, vefatının birinci yıl dönümünde mezarı başında Kur’an-ı Kerim okunarak ve dualar edilerek anıldı.


Metin Özışık’ın Hatırası Yaşatılıyor
Anma programına katılanlar Metin Özışık, Yozgat’ta bıraktığı izlerle ve yaptığı hizmetlerle hatırlanmaya devam ediyor. Vefatının birinci yıl dönümünde yapılan anma töreni, onun hatırasının yaşatılmasına vesile oldu.


ÖZIŞIK’I ANDILAR


Gimat Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Özışık: Metin Özışık’ı ölümünün birinci yılında rahmet ve minnetle anıyoruz. Metin Özışık, amcamın oğlu ve benden 5 yaş küçüktü. Onun abisi yoktu. Benimde küçüğüm yoktu. Onu herkes benim yönlendirdiğimi zannederdi ama donanımlı harp okulu mezunu bir askerdi. Yozgat için bir değerdi ve kayboldu. Erken gitti. Gerçek bir subaydı. Erken gitti. Allah gani gani rahmet eylesin. Gelen herkese, dualarını gönderen herkese teşekkür ediyoruz. Yalan dünyadan Metin Özışık geçti diyoruz. Üç günlük dünyada hoş bir seda bıraktı diyorum. Allah rahmet eylesin.

Kız Kardeşi Nursel Sadef; Allah rahmet eylesin. Benim abimdi. Vakitsiz gitti. Allah rahmet eylesin.


TSO Başkanı Taylan Alakoç: Abimiz 2 dönem yönetim kurulu başkanlığını yapan kıymetli bir abimizdi. Benimde dostum ve arkadaşımdı. Bugünde onun seneyi devriyesinde anmak için burada ailesi ile birlikte toplandık. Kıymetli bir insandı. Yozgat’ın gelişmesi için yoran bir insandı. Elim hastalık sonucu erken yasta kaybettik. Rabbimden rahmet diliyorum.


Davut Bayram: Allah Rahmet eylesin. Ömrünü iyiliğe adamış bir kardeşimizdi. Derdini söylemezdi. Ama kimin derdi olsa koşardı. Allah’ım mekanını cennet etsin. Rabbim sabır versin.
Metin Özışık’ın seneyi devriyesinde bir araya geldik.

Raşit Coşgun: Metin Beyi ben partide tanıdım. Partimizin kurulmasında değerli ve insanları, memleketini seven kıymetli insandı. Allah rahmet eylesin. Ailesine ve sevdiklerine sabırlar ihsan eylesin.


Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Erkekli: Değerli kardeşim ve komutanımız, devlete hizmet etmiş hem asgari camiada hem de TSO başkanlığı döneminde onunla görev yapmaktan şeref duyduğum bir arkadaşımdı. Elim bir hastalığa yakalanması sebebiyle kaybettik. O bizim her zaman kalbimizde yaşıyor. Her zaman bizim beraber yürüttüğümüz süreçler içerisinde anılarım olan bir arkadaşım. Kendisine rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun. Kendisini her zaman rahmet ve şükranla anacağız.


SMMMO Başkanı Harun Evcimen: Geçen yıl aramızdan ayrılan Metin Ağabeyimizin yad etmek üzere geldik. biz onu asker olması sebebi ile Beşxiktaşlı olması sebebiyle tanıdık. Siyah beyaz renklere gönül verdik. Genç yasta aramızdan ayrıldı. Allah rahmetiyle muamele eylesin. Günahlarını afetsin. İyi bir insan ve abiyi kaybettik. Boşluğu doldurulamayacak bir insandı.


Ahmet Sedef: Metin Özışık iyi bir Türk milliyetçisi ve vatanperver ve iyi bir Yozgatlıydı. Ama ömrü kısaymış. Evladını kaybetmenin üzüntüsü ile 2 ay yaşayabildi. Yozgatlı değerini kaybetti. Emekli olup geldikten sonra TSO başkanlığı yaptı. Siyasete atıldı ama önü kesildi. Mücadelesine devam etti. Birinci ölüm yıldönümü. Anmaya ve kalbimizde yaşatmaya devam edeceğiz.


Suat Tinel: Bir yıl oldu Metin Ağabeyi Kaybedeli. Kendisi her şeyden önce kadim bir dost iyi bir ağabeydi. Güzel şeyler paylaştık. Mekanı cennet olsun.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.