Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, 1 Mayıs'ı ilçe çalışanlarıyla birlikte karşıladı
Ankara'nın Sincan ilçesinde, 1 Mayıs'ın ilk anlarında tebrikler yükseldi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı ile Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, işçileri tebrik etmek için bir araya geldiler.
1 Mayıs, dünya genelinde işçilere adanmış bir bayram olarak kutlanmaya devam ediyor. Türkiye'de Emek ve Dayanışma Günü olarak kutlanan bu gün, işçilere destek mesajları ile anlam kazanıyor.
Çok sayıda işçi ziyaret edildi
Bu samimi ziyaretlerde, işçilerin önemi vurgulandı ve onlar için çalışılacağı belirtildi. Başkan Murat Ercan ve Bakan Vedat Işıkhan, Fen İşleri personeli, Temizlik personeli, nöbetçi eczane ve taksiciler gibi çeşitli sektörlerde çalışanları ziyaret ederek 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutladılar. Ziyaret edilen işçiler de teşekkürlerini dile getirdiler.
Kaynak:Haber Merkezi

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.