Altın 6447.12 %1.63
BIST 14421.15 %0
Dolar 46.428 %0.03
Euro 53.5067 %-0.24
Sterlin 61.568 %0.15

SMA Hastası Yiğit Alp'e Nefes Olalım...

SMA Hastası Yiğit Alp'e Nefes Olalım...

Yozgat Şefaatlili hemşerimiz Emre Avşar’ın SMA hastası minik oğlu Yiğit Alp için yardım kampanyaları devam ediyor.

Yozgat Şefaatlili hemşerimiz Emre Avşar’ın SMA hastası minik oğlu Yiğit Alp için yardım kampanyaları devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda minik Yiğit Alp için dedesi Şükrü Avşar tarafından kermes açılmış, çeşitli ürünler satılarak destek bulunmaya çalışılmıştı. Dede Şükrü Avşar ve teyze Beyda Özcan tarafından bu kez de Lise Caddesi’nde çeşitli ürünlerinin satışının yapıldığı stant açıldı.

NEFES OLMAK İSTİYORUZ

Teyze Beyda Özcan, yeğeni Yiğit Alp’e nefes olmak için dedesi Şükrü Avşar ile birlikte stant kurduklarını ve destek topladıklarını söyledi. Yeğeni Yiğit Alp’in doğduktan 1 hafta sonra rahatsızlığının fark edildiğini anlatan Özcan, SMA hastalığının 2 yaşından önce yapılması gerektiğini ve yeğeninin çok kısa bir zamanının kaldığını söyledi.

HERKESTEN DESTEK BEKLİYORUZ

Kampanyalarının valilik izinli olduğunu anlatan Özcan, “Yeğenimizi tedavisine gönderebilmek için bağış kampanyası yürütmekteyiz. Kampanyamız valilik izinlidir ve yaklaşık 10 aydır devam etmektedir. Gerekli tutarın yüzde 53’ü tamamlandı, kalan yüzde 47 için memleketimizin, Yozgat’ın ve bir bebeğe nefes olmak isteyen herkesin desteğine ihtiyacımız var. Bu yolda bizi ve Yiğitalp’i yalnız bırakmamanız en büyük isteğimiz. Yiğitalp’e destek olmak isteyen Turkcell kullanıcıları varsa eğer büyük harflerle “NEFES” yazıp 3632’ye gönderdikleri takdirde 10 TL değerinde bağışta bulunabilirler. Yine valilik izinli Ziraat Bankası Hesabımıza @yigitalpecan Instagram adresinden ulaşabilirler. Bu yolda bizi gören duyan herkesin desteğiniz bekliyoruz” ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.