Şoför esnafı başkanını seçecek
Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı olağan genel kurulu bugün yapılacak.
Oda toplantı salonunda yapılacak olan genel kurulda iki isim başkanlık için yarışacak.
554 üyesi olan Şoförler ve Otomobilciler Odası yeni başkanını seçecek. Mevcut başkan İlhami Bakıcı ile Murat Gümüş başkanlığa aday olduğu genel kurul bugün saat 10:00’da başlayacak.
"70’LERDE YAPILDIĞI
GİBİ DURUYOR"
Seçilmeleri durumunda yapacağı projeleri anlatan Murat Gümüş, odanın 1970’lerde yapıldığı gibi durduğunu öne sürdü.
Gümüş, “Şoför esnafımızın sorunları ile daha yakından ilgileneceğiz. Yılda en az bir kere şoförler günü yapacağız. Dertlerin dinleyeceğiz, fikirlerini alacağız. Şeffaf olacağız. Üyelerimizle birlikte odamıza sahip çıkacağız. Bir yenilik gerekiyor” diye konuştu.
"YENİLİK YOK"
Şoförler ve Otomobilciler Odasına aday olan Murat Gümüş, odanın çok zor durumda olduğunu söyledi.
Gümüş, “Odamız şuanda icralık, araçlarının sigorta ve muayenesi yok. Şoförlerin aldığı D4 ve K belgesi ile ilgilenmiyor. Oda şuanda plaka ve kira gelirleri ile ayakta duruyor. Yeni bir atılım, yatırım yok” ifadelerini kullandı.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.