Şoförlerin Zorlu Bekleyişi havadan görüntülendi
Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) şu sıralar alışılmadık bir manzaraya sahne oluyor: Yozgat'tan Eskişehir'e şeker götüren tır sürücüsü Ahmet Güçlü, sıradan dolayı 2 gündür beklediğini söyledi.
Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) şu sıralar alışılmadık bir manzaraya sahne oluyor: Yozgat'tan Eskişehir'e şeker götüren tır sürücüsü Ahmet Güçlü, sıradan dolayı 2 gündür beklediğini söyledi.
Yılbaşına denk gelen teslimat sürecindeki aksaklıklar nedeniyle oluşan bu uzun kuyruk, dronlarla havadan çekilen görüntülerde de etkileyici bir şekilde gözler önüne seriliyor. İlk günlerde 7 kilometreye kadar uzandığı iddia edilen kuyrukta, bazı şoförler birkaç gün boyunca sıranın kendilerine gelmesini beklemek zorunda kalıyor.
Yozgat'ın Boğazlıyan ilçesinden şeker yükleyerek Eskişehir'e gelen şoför Ahmet Güçlü, 2 gündür beklediğini ve yaşadığı mağduriyeti anlatıyor. Güçlü, “İlk geldiğimde yaklaşık 350 araç vardı, şu anda 200 kadar bekleyen tır var" diyerek durumun ciddiyetini vurguluyor. Kuyrukta bekleyen şoförler, market, lavabo, sıcak yemek gibi temel ihtiyaçları karşılamakta zorlandıklarını ve bu süreçte 'yat parası' alamadıklarını belirtiyorlar, bu da onların maddi kayıplarını artırıyor.
Kaynak:İhlas Haber Ajansı


Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.