Son dakika: Yozgat’ta o kurumun il müdürü değişti!
Yozgat İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’nde (AFAD) görev değişikliği yaşandı. Gerçekleştirilen son görevlendirmeler kapsamında Kars AFAD İl Müdürü Ömer Bozkurt, Yozgat AFAD İl Müdürü olarak görevlendirildi. Bozkurt’un önümüzdeki günlerde Yozgat’taki yeni görevine başlaması bekleniyor.
Afet ve acil durum yönetiminde önemli bir görev değişikliğine gidildi. Kars’ta AFAD İl Müdürlüğü görevini yürüten Ömer Bozkurt’un yeni görev yeri Yozgat oldu.
Kars’tan Yozgat’a Atandı
Afet yönetimi, acil durum koordinasyonu, risk azaltma ve arama-kurtarma çalışmalarında tecrübe sahibi olan Ömer Bozkurt, bundan sonraki süreçte Yozgat AFAD İl Müdürlüğü görevini yürütecek.
Bozkurt’un Yozgat’ta özellikle afetlere hazırlık, risklerin azaltılması, kurumlar arası koordinasyon ve müdahale kapasitesinin geliştirilmesine yönelik çalışmalara öncülük etmesi bekleniyor.
Abdulkadir Karakoç’a Hizmetleri İçin Teşekkür
Yozgat AFAD İl Müdürlüğü görevini bugüne kadar yürüten Abdulkadir Karakoç da görev süresi boyunca kentte afet ve acil durum çalışmalarında görev aldı.
Karakoç’a Yozgat’a sunduğu hizmetler ve çalışmalarından dolayı teşekkür edilirken, yeni İl Müdürü Ömer Bozkurt’a da görevinde başarı dilekleri iletildi.
Gerçekleştirilen görev değişikliğinin Yozgat’a ve AFAD teşkilatına hayırlı olması temenni edildi.
Kaynak:Haber Merkezi
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.