Altın 6374.49 %0.49
BIST 14421.15 %0
Dolar 46.4344 %0.04
Euro 53.4418 %-0.35
Sterlin 61.4755 %0

Sorgun Belediyesi Alt Yapı Çalışmaları Başladı

Sorgun Belediyesi Alt Yapı Çalışmaları Başladı

Sorgun Belediye Başkanı Erkut Ekinci, Cumhuriyet Caddesinde içme suyu hattında kullanılan asbestli boruların değişimi için çalışmalara başlanıldığını söyledi.

Ekinci, “Çalışmaların ilk adımı Cumhuriyet Caddesine bağlantısı olan Eğriöz Deresi kenarında bulunan 2061. sokakta eski ve sağlık açısından tehlikeli olan asbestli borular ve yağmur suyu hatları yenileri ile değiştiriliyor” dedi.

“İçerdiği kanseroloji madde nedeniyle birçok hastalığı tetikleyen asbestli boruların değiştirilmesi bize nasip oluyor” diyen Ekinci, “Gençlerimizin ve çocuklarımızın sağlığını ve geleceğini ön planda tuttuğumuzun en önemli göstergesi bu boruların en kısa sürede değiştirilmesidir. Vatandaşlarımızın hayat standardını yükseltmek için yoğun bir çalışma ortaya koymamızın yanında vatandaşlarımızın konuya olan hassasiyetleri ve sağduyuları yapılan hizmetin önemini ortaya koymaktadır. Asbestli boruların değiştirilmesi çalışmaları aşama aşama şehrin tüm cadde ve sokaklarında kendini gösterecektir. Bölge ve mevki ayırımı yapmadan içme suyunda tüm altyapı çalışmalarını değiştirerek vatandaşımızın sağlıklı su kullanmalarını sağlayacağız” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.