Altın 6443.16 %1.56
BIST 14421.15 %0
Dolar 46.4314 %0.02
Euro 53.5048 %-0.25
Sterlin 61.554 %0.13

Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Üzeyir Arslan: Bu karar geleceğimizi ilgilendiriyor

Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Üzeyir Arslan: Bu karar geleceğimizi ilgilendiriyor

Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Üzeyir Arslan, Sorgun Belediye Başkanı Erkut Ekinci ve Sorgun Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erdal Kaygusuz ile yaptıkları toplantı hakkında açıklamalarda bulundu.


Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Üzeyir Arslan, Sorgun Belediye Başkanı Erkut Ekinci ve Sorgun Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erdal Kaygusuz ile yaptıkları toplantı hakkında açıklamalarda bulundu. Toplantıda aldıkları kararları anlatan Başkan Arslan, ““Biliyorsunuz ki 12. Ayda Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan bir korona virüs vakası bütün dünyaya yayılmaya başladı. 10 Mart 2020 tarihinde ise ülkemizde de görülen koran virüsle alakalı biz de Sorgun Belediye Başkanımızla Sorgun Belediyesi’nde bir toplantı yaptık. Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası, Sorgun Esnaf ve Sanatkarlar Odası olarak ülkemizin, vatanımızın geleceği için, çoluğumuzun çocuğumuzun sağlığı için, anne babamızın sağlığı için ve ülkemizin sağlığı için yaptığımız toplantıda Sorgun Sanayi Sitesi’nin pazartesi günü sabaha kadar kapalı olmasına ve Sorgun’daki, kasap, manav pastaneler haricindeki esnaflarımızın saat 10:00 ile 15:00 arasında açık kalmak kaydıyla diğer saatlerde kapatılmasıyla ilgili bir karar aldık. Gelin bu karara hep birlikte uyalım. Bu karar bizim geleceğimizi ilgilendiriyor” ifadelerine yer verdi.


Başkan Arslan, Gazetemiz Yazı işleri Müdürü Tarık Yılmaz’la da yaptıkları toplantıya ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Arslan ve Yılmaz, korona virüs salgınına karşı alınan tedbirleri konuştular. Arslan, “Ülkemiz için tek tek bireysel olarak da önlemlerimizi almamız gerekiyor. Bu noktada herkese görev düşüyor” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.