Altın 6391.41 %0.75
BIST 14421.15 %0
Dolar 46.4328 %0.04
Euro 53.4311 %-0.35
Sterlin 61.4894 %0.02

Sorgun TSO'da Vergi borcu yapılandırması anlatıldı

Sorgun TSO'da Vergi borcu yapılandırması anlatıldı

Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası’nın ev sahipliğinde Yozgat Vergi Dairesi Müdürü Özcan Cerrah ve Sorgun Vergi Dairesi Müdürü Kadir Kahraman’ın katılımıyla 7143 Sayılı Kanun kapsamında vergi borçlarının yapılandırması anlatıldı.

Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası’nın ev Sahipliğinde Yozgat Vergi Dairesi Müdürü Özcan Cerrah ve Sorgun Vergi Dairesi Müdürü Kadir Kahraman’ın katılımıyla 7143 Sayılı Kanun Kapsamında Vergi Borçlarının Yapılandırması anlatıldı.
Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonunda düzenlenen toplantının açılış konuşmasını yapan Sorgun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Üzeyir Arslan; “Bu kanunun üyelerimiz için ve iş dünyası için bir fırsat olduğunu düşünüyorum. Alacakların yeniden yapılandırması ile ilgili nelerden yararlanabileceğimiz hakkında müdürümüz bizlere bilgilendirmede bulunacaktır. Toplantıya katılım sağlayan üyelerimize ve vergi dairesi müdürlerimize teşekkür ediyorum” dedi.
18 Mayıs 20108 tarihinde yayınlanarak yürürlüğe giren 7143 sayılı kanun kapsamında bilgi veren Yozgat Vergi Dairesi Müdürü Özcan Cerrah; 7143 Sayılı yasamız ile mükelleflerimize büyük kolaylık getirildi. Bu kanun ile kısacası birikmiş borçların cazip bir şekilde yapılandırılarak peşin veya taksitle ödeme fırsatı tanınıyor dedi. Peşin ödeme yapıldığı takdirde de çok büyük avantaj sağlıyor. Pişmanlıkla veya kendiliğinden verilecek beyanlar ile ilgili cazip koşullarımız vardır. Kanunun getirdiği önemli imkanlardan bir tanesinde matrah ve vergi artırımı. Vatandaşlarımız ilgisinin yüksek olması çok güzel. Yapılandırmalarını yapan tüm mükelleflerimize teşekkür ediyoruz, yapılandırma yapacak mükelleflerimize de kanunun son başvuru tarihi olan 31 Temmuz tarihine kadar bu avantajlı imkanlardan yararlanmaya davet ediyoruz. Salonu tahsis eden Sorgun TSO Başkanımıza ve yönetimine bu toplantının düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.