Altın 6374.49 %0.49
BIST 14421.15 %0
Dolar 46.4344 %0.04
Euro 53.4418 %-0.35
Sterlin 61.4755 %0

Sorgun'da arsa satışı yapılacak

Sorgun'da arsa satışı yapılacak

Yozgat, Sorgun'daki 570 metrekarelik Arsa ve Yapılar Mahkeme Tarafından Satışa Çıkarılıyor

Yozgat'ın Sorgun ilçesinde yer alan 570 m² büyüklüğündeki bir arsa ve üzerindeki yapılar, borç nedeniyle mahkeme kararıyla satışa çıkarıldı. İlana İlan.gov.tr üzerinden ulaşılabilirken, satışla ilgili detaylı bilgiler ve görseller esatis.uyap.gov.tr adresinde 2023/74 SATIŞ numaralı dosya altında erişime açıldı.

Söz konusu taşınmaz, Ağahefendi Mahallesi'nde, 22 Ada, 1 Parselde konumlanıyor. Tapu kayıtlarına göre taşınmaz "Bahçeli İki Kerpiç Ev" vasfında olup, üzerinde bir adet bir katlı kerpiç mesken, iki adet bir katlı yığma müştemilat ve bir adet yığma kümes yer alıyor. İmar planı dahilinde ayrık nizam 4 kat imar iznine sahip olan taşınmazın yaklaşık 110 m²'lik bir bölümü "Ağaçlandırılacak Alan" olarak ayrılmış, geri kalan kısımlar ise zemin ticaret alanı olarak belirlenmiştir. Ayrıca, 25 yaş üstü iki adet armut ve bir adet erik ağacı taşınmazın değerine değer katıyor.

Taşınmazın muhammen değeri 3.354.290 TL olarak belirlenmiş olup, KDV oranı %10 olarak uygulanacak. İhale süreci, ilk artırmanın 4 Mart 2024 tarihinde saat 14.07'de başlaması ve 11 Mart 2024 tarihinde aynı saatte son bulması planlanıyor. İkinci artırma ise 9 Nisan'da başlayacak ve 16 Nisan'da sona erecek.

Satışla ilgili tüm ayrıntılar ve bilirkişi raporları, ilgilenenlerin incelemesi için çevrimiçi platformlarda mevcut. Bu benzersiz fırsat, hem yatırımcılar hem de bölgede ev sahibi olmak isteyenler için dikkate değer bir seçenek sunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.