Altın 6370.62 %0.43
BIST 14421.15 %0
Dolar 46.4342 %0.04
Euro 53.4447 %-0.35
Sterlin 61.48 %0.01

Sorgun’dan Gazi Meclis’e

Sorgun’dan Gazi Meclis’e

Sorgun İl Genel Meclisi Üyeleri Osman Yeşil ve Muaz Ağan öncülüğünde Sorgun Belediye Başkanı M. Erkut Ekinci’nin destekleri ile Sorgunlu köy muhtarları Gazi Meclisi ziyaret etti.

Sorgun’dan otobüsle yola çıkan il genel meclisi üyeleri ve muhtarlar Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Yozgat milletvekillerini de ziyaret ettiler.

Ziyaret hakkında bilgi veren İl Genel Meclisi Üyesi Osman Yeşil; “Sorgun ilçemizde bulunan köy muhtarlarımız ile köylülerimizin yaşamış oldukları sıkıntıları bizzat dile getirmek ve bu konuda ne gibi çalışmalar yapılması konusunda destek istediklerini köylerdeki göçün ve genç nüfusun köyleri boşaltmasını ve gelecekte Yozgat tarımının nerede ise durma noktasına gelecektir. Milletvekillerimiz ile bu konular üzerinde konuştuk. Meclisimizde bizleri misafir eden Ethem Sedef Beye, Yusuf Başer Beye ve Ali Keven beye teşekkür ederiz. Ayrıca katılım sağlayan muhtarlarımıza ve bize bu imkanı sağlayan M. Erkut Ekinci başkanımıza teşekkür ederiz ‘ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.