Altın 6418.48 %1.18
BIST 14421.15 %0
Dolar 46.4379 %0.02
Euro 53.5361 %-0.19
Sterlin 61.5586 %0.14

Turgut Altınok'tan Şehir Hastanesine Övgü

Turgut Altınok'tan Şehir Hastanesine Övgü

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, Türkiye'nin 20'nci Ankara'nın 2'nci şehir hastanesi olan Etlik Şehir Hastanesi’nin Keçiören’de hizmete başlamış olmasından duyduğu  memnuniyeti dile getirdi.

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, Türkiye'nin 20'nci Ankara'nın 2'nci şehir hastanesi olan Etlik Şehir Hastanesi’nin Keçiören’de hizmete başlamış olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Altınok, “Ankara’mıza ve Keçiören’imize kazandırılan Etlik Şehir Hastanemiz için başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca’ya, bakanlık çalışanlarımıza ve bu eserin yükselmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Burada hizmet verecek olan doktor, hemşire ve tüm sağlık çalışanlarımıza da başarı ve esenlikler diliyoruz”dedi.

“ALGI İLE DEĞİL ESERLERİMİZLE VATANDAŞIMIZIN KARŞISINDAYIZ”

Etlik Şehir Hastanesi’ni 4 bin yatak kapasiteli devasa bir şifa merkezi olarak nitelendiren Altınok şu değerlendirmeyi yaptı:

“Bizler algı ile değil eserlerimizle vatandaşımızın karşısına çıkıyoruz. Kim ki hamaset siyaseti yapar, o hamaset vatandaşımızın nazarında herhangi bir karşılık bulamaz. Erenler ne demiş; 'Kamil odur ki koya dünyada bir eser, eseri olmayanın yerinde yeller eser.' Hal böyle olunca meyve veren ağacı taşlayan da çok oluyor. Ulaşım sıkıntısının olmadığı ferah bir alana sahip Etlik Şehir Hastanemize biz de imkânlarımız çerçevesinde destek veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz. Göreve başladığımız 1994 senesinde belediyeler kendi işlerini dahi zor yapardı. Büyükşehir belediyeleri de yoktu. O zaman da Türkiye’de sağlığa en çok yatırım yapan belediyeydik. 48 sağlık ocağı ve 180 yataklı hastane yaparak devletimize teslim etmiştik. Bu dönemde de sağlık ocağı inşa etmeyi sürdürüyoruz. İlçemizdeki Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi Üroloji Kliniği ile Gazi ve İç Güvenlik Yaralıları Kliniğini baştan sona yeniledik. Bakanlığımızla iş birliğinde sağlık hizmetlerimiz tam gaz devam edecek.”​dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.