Altın 6431.4 %1.38
BIST 14421.15 %0
Dolar 46.4389 %0.02
Euro 53.5139 %-0.23
Sterlin 61.4939 %0.03

Türkiye Ziraat Odaları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Eyyup Elmalı ve Akdağmadeni Belekçehan Belediye Başkanı Şahin Arısoy, Çamlık Ankara ofisini ziyaret etti

Türkiye Ziraat Odaları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Eyyup Elmalı ve Akdağmadeni Belekçehan Belediye Başkanı Şahin Arısoy, Çamlık Ankara ofisini ziyaret etti

Türkiye Ziraat Odaları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Eyyup Elmalı ve Akdağmadeni Belekçehan Belediye Başkanı Şahin Arısoy, Çamlık Medya’nın Ankara’da bulunan bürosunu ziyaret etti, yayın hayatında başarılar diledi.

Türkiye Ziraat Odaları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Eyyup Elmalı ve Akdağmadeni Belekçehan Belediye Başkanı Şahin Arısoy, Çamlık Medya’nın Ankara’da bulunan bürosunu ziyaret etti, yayın hayatında başarılar diledi.

Çamlık Medya’nın Ankara yapılanması çerçevesinde yayın hayatına başlayan Çamlık Ankara’nın, Kızılay’da bulunan bürosu Yozgatlılar’dan tam destek görüyor. Ankara kamuoyunun da yalnız bırakmadığı Çamlık Ankara’nın bu kez ki ziyaretçileri Türkiye Ziraat Odaları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi ve Akdağmadeni Ziraat Odası Başkanı Eyyup Elmalı ve Akdağmadeni Belekçehan Belediye Başkanı Şahin Arısoy oldu.

ANKARA’DA YOZGAT’IN SESİ OLACAK

Samimi ortamda Yozgat ve Ankara üzerine diyalogların yaşandığı ziyarette Türkiye Ziraat Odaları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Eyyup Elmalı, Çamlık Ankara’nın Ankara’da yaşayan Yozgatlılar’ın sesi olacağını söyledi.

Elmalı; “Çamlık Gazetesi’ni uzun süredir takip ediyorum. Tarafsız yayınlarının yanı sıra memlekete sağladığı katkıları da azımsanamaz oranda. Çamlık Ankara, Yozgatlılar’ın yoğun olarak yaşadığı Başkent’te kısa sürede sesimiz, soluğumuz oldu. Ayrıca Ziraat Odaları Birliği Genel Merkezi’nin hemen yanında bürosunun bulunması beni ziyadesiyle mutlu etti. Allah hayırlı eylesin, yayın hayatında başarılar diliyorum” dedi.

ARISOY: GURUR DUYDUM

Belekçehan Belediye Başkanı Şahin Arısoy da; “Memleketimin yayın organının Ankara gibi bir şehirde olmasından gurur duydum. Emekleriniz boşa çıkmasın. Yazdığınız her kelam, Çamlık Ankara’da ve Çamlık Gazetesi’nde yayınlanan her haber çok kıymetli. Başarılarınız daim olsun, yolunuz açık olsın” dedi.

Çamlık Medya Genel Yayın Yönetmeni Tarık Yılmaz da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek hem teşekkür etti hem de bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Yozgatlı’nın güvenine her zaman layık olmaya çalışacaklarını ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.