Altın 6374.49 %0.49
BIST 14421.15 %0
Dolar 46.4344 %0.04
Euro 53.4418 %-0.35
Sterlin 61.4755 %0

Yatırımcılarla buluştu

Yatırımcılarla buluştu

Vali Çakır, Organize Sanayi Bölgesinde işletmesi bulunan yatırımcılarla bir araya gelerek toplantı gerçekleştirdi.

Vali Çakır, toplantıda yaptığı konuşmada; Yozgat’ın ivme kazanma noktasına geldiğini belirterek, “Hiçbir zaman olumsuz düşünmeyeceğiz. Yozgat OSB’de birçok firma var ve sizlerin birbirine kenetlenmesi lazım. Çevre illerimizde ki ve büyük illerde ki iş adamları ile görüşmeler yaparak daha da ileriye gitmek için çalışmalıyız. İkili ilişkilerimizi kuvvetli tutmamız gerekiyor. İşimizi de sağlam yapmalıyız. Amacımız memleketimize her alanda faydalı olmak. Bu ruh ve düşünceyle çalışmamız lazım” şeklinde konuştu.
Temelleri sağlam atılan işlerin geleceğinin iyi olacağını ifade eden Vali Çakır, “Önceliğimiz eğitim ve üretim olacak. Çocuklarımızı iyi eğitmeli, iyi yetiştirmeliyiz. Vatana, millete, insanlığa faydalı, üretken insanlar olmaları için gayret göstermeliyiz. Üretime de her zaman ağırlık vermeliyiz” diye konuştu.
Vali Çakır, yatırımcılara kapılarının her zaman açık olduğunu belirterek, onlara yardımcı olmanın kendilerinin görevi olduğunu sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.